Biomin Calcium Ovovital—30 tobolek

Doplněk stravy je vhodný hlavně pro: - aktivní osoby středního věku - těhotné a kojící ženy - ženy v menopauze - ženy a muže vyšších věkových skupin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8588000048502 | Zbozi: 18119424

Popis produktu

Doplněk stravy je vhodný hlavně pro: - aktivní osoby středního věku - těhotné a kojící ženy - ženy v menopauze - ženy a muže vyšších věkových skupin.

Účinné látky

Calcium carbonicum biologického původu

Užití

Přírodní produkt z vaječných skořápek / Doplněk stravy s minerály.
VÁPNÍK - Je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů - Ppřispívá k normální činnosti svalů - Ppřispívá k normální srážlivosti krve - Ppřispívá k normálnímu energetickému metabolizmu.
DOPLNĚK STRAVY JE VHODNÝ HLAVNĚ PRO: - aktivní osoby středního věku - těhotné a kojící ženy - ženy v menopauze - ženy a muže vyšších věkových skupin. [Tobolka neobsahuje žádné přídatné látky a stabilizátory.
Neobsahuje cukr. Vhodný též pro diabetiky, celiaky a fenylketonuriky.
VYSOKÁ BIOLOGICKÁ DOSTUPNOST je zabezpečená díky unikátnímu složení: vápník, stopové prvky a biogenní látky.

Dávkování

1 tobolku denně zapít tekutinou.

Prevence

Doplnění denní potřeby vápníku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

BIOMIN-OVOVITAL je určen pro všechny věkové kategorie, zvláště pro mládež v období intenzivního růstu, sportovce, lidi vyšších věkových skupin a ženy po menopauze. Je vhodný i pro nemocné cukrovkou. BIOMIN-OVOVITAL se odlišuje od běžných vápníkových přípravků tím, že se nejedná o chemicky připravenou vápenatou sůl, ale je to přírodní produkt, připravený ze skořápek konzumních slepičích vajec, které jsou bohatým zdrojem přírodního vápníku.

Poznámka

BIOMIN-OVOVITAL je potravina určena pro zvláštní výživu. BIOMIN-OVOVITAL je prvním přípravkem vyvinutým k prevenci osteoporózy na základě zkušeností s léčivým přípravkem Biomin H© plv. Kromně kalcia obsahuje další důležité minerální prvky: fosfor, magnesium, zinek, mangan, lithium, selen, stroncium v přirozených biochemických vazbách a další biologicky aktivní faktory potřebné k optimální tvorbě chrupavek a růstu kostní hmoty.

Příbalový léták