BIODERMA Atoderm Krém + Sprchový gel—500 ml + 500 ml

ATODERM Sprchový gel: tekutý čisticí gel bez obsahu mýdla určený pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. ATODERM Krém: promasťující, restrukturalizační a hydratační tělový krém na suchou, velmi suchou až atopickou pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3909950 | Zbozi: 18111968

Popis produktu

ATODERM Sprchový gel: tekutý čisticí gel bez obsahu mýdla určený pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. ATODERM Krém: promastťující, restrukturalizační a hydratační tělový krém na suchou, velmi suchou až atopickou pokožku.

Užití

BIODERMA Atoderm Sprchový gel 500 ml: Díky aktivním složkám čistí, změkčuje a chrání pokožku. Pokožku zklidňuje, zvláčňuje a tak předchází jejímu pnutí. Ultra jemné složení respektuje rovnováhu pokožky. Krémová jemně parfemovaná textura.
BIODERMA ATODERM Krém 500ml: zlepšuje soudržnost buněk a pokožka tím získává přirozenou pružnost. Oleo-glycerolový komplex a vícenasycené oleje zabraňují dehydrataci, současně promašťují a chrání pokožku před vysušením. Esenciální mastné kyseliny a fytosteroly z karité obnovují narušenou ochrannou kožní bariéru. Vitamín E chrání buňky kůže před působením volných radikálů. Perfektní tolerance testovaná na kůži alergiků. Krém neobsahuje parfém.

Dávkování

BIODERMA Atoderm Sprchový gel 500 ml: Aplikujte na mokrou pokožku, napěňte, dobře opláchněte a pokožku osušte. Poté použijte zvláčňující a zjemnňující produkt z řady
Atoderm.
BIODERMA ATODERM Krém 500ml: aplikujte jemným vmasírováním na očištěnou a suchou pokožku ošetřované plochy. K očištění doporučujeme používat Atoderm Sprchový gel nebo Atoderm Moussant gel.

Příbalový léták