Bioaquanol U —stimulátor vlasového růstu 55ml

Stimulátor vlasového růstu. Mírným drážděním pokožky stimuluje buňky, vyživující vlasové cibulky. Vlasy méně vypadávají, nelámou se a lépe rostou.

Cena vč. DPH
79 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594975140011 | Zbozi: 18100329

Popis produktu

Stimulátor vlasového růstu. Mírným drážděním pokožky stimuluje buňky, vyživující vlasové cibulky. Vlasy méně vypadávají, nelámou se a lépe rostou.

Účinné látky

Extrakt kopřiva
Extrakt kostival
Extrakt měsíček

Užití

Stimulátor vlasového růstu dráždí mírně pokožku. Toto mírné dráždění je žádoucí, dochází při něm k lepšímu prokrvení vlasové pokožky i k lepší výživě vlasových cibulek.
Při pravidelném používání dochází ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů již po dvou měsících aplikace.

Dávkování

1 - 2x denně aplikujte jemnou masáží na postižené místo vlasové pokožky, trnový aplikátor umožňuje cílené dávkování přímo na pokožku. Neoplachujte. Pro dosažení účinku je vhodná pravidelná aplikace alespoň po dobu 2 měsíců.
Aplikátor otevřete pootočením vrchní části víčka - špičky; není potřeba propichovat ani odstřihávat.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Tip: pro podporu kvality vlasů kombinujte vlasové přípravky řady Bioaguanol - Vlasový šampon Bioaguanol, a vlasové přípravky Bioaguanol U a Bioaguanol H.
Doporučení: přípravek obsahuje líh, který může způsobovat při častém používání mírné vysušování pokožky spojené s pocitem "suché, stažené" pokožky, který při snížení četnosti požívání přípravku vymizí. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce.

Poznámka

Výborných účinků kopřivy na růst vlasů a na pokožku je využito ve vlasovém stimulátoru
BIOAAUANOLU U, který kromě toho obsahuje ještě výtažek z měsíčku zahradního, kořene kostivalu, aloe vera a mateří kašičku. Stimulátor vlasového růstu BIOAOUANOL
U dráždí mírně pokožku. Toto mírné dráždění je žádoucí, dochází při něm k lepšímu prokrvení vlasové pokožky i k lepší výživě vlasových cibulek. Při pravidelném používání dochází ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů již po dvou měsících aplikace. Klinickým testováním bylo potvrzeno, že stimulátor BIOAAUANOL U je vhodný pro celou řadu alopecíí (vypadávání vlasů) mužů i žen. Aplikace alespoň dvakrát denně na postižené místo smotkem vaty nebo přímo vetřít prsty do pokožky vlasové části hlavy. Upozornění:
Zákal nebo usazenina jsou vytvořeny z mateří kašičky, která je součástí aktivních látek.
Případné odlišné zabarvení BIOAAUANOLu U u jednotlivých výrobních šarží, je způsobeno změnou koncentrace chlorofylu v extraktu z kopřivy. Tato odlišnost nemá vliv na kvalitu výrobku.

Složení

Ingredients (INCI): Agua, Alcohol Denat., Symphytum Officinalis Extract, Urtica Dioica
Extract, Calendula Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Gel, Royal Jelly, Parfum,
Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isomethyl lonone, Limonene, Linalool.
Údaje o firmě www.silvita.cz
ČSN EN ISO 9001:2016

Příbalový léták