Bio Panenský kokosový olej —200 ml

100% čistý panenský kokosový olej z Cocos Nucifera. Neobsahuje žádné přímesi ani konzervanty. Vhodný k péči o tělo pro suchou a citlivou pokožku, na vlasové zábaly, masáže. Současně jej lze využít i gastronomii, pro smažení i pečení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2821362 | Zbozi: 18109896

Popis produktu

100% čistý panenský kokosový olej z Cocos Nucifera. Neobsahuje žádné přímesi ani konzervanty. Vhodný k péči o tělo pro suchou a citlivou pokožku, na vlasové zábaly, masáže. Současně jej lze využít i gastronomii, pro smažení i pečení.

Užití

Panenský kokosový olej se připravuje z kokosu, plodu rostliny kokosovník ořechoplodý (
Cocos nucifera). Má neobyčejné vlastnosti, za které vděčí především obzvláště šetrnému způsobu zpracování a způsobu pěstování kokosových palem v oblasti Pacifiku na ostrovech Filipín.
VYUŽITÍ V PÉČI O TĚLO: Olej je vhodný pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku, hydratuje a zabraňuje jejímu vysychání. Vhodný na vlasové zábaly. Regeneruje pleť po opalování a v zimě ji chrání před mrazem. Vhodný pro citlivou pleť. Dodává vlasům lesk a zlepšuje jejich kvalitu. Možno použít na masáže.
VYUŽITÍ V GASTRONOMII: Olej je vhodný i pro gastronomii. Olej je lisovaný za studena, neparfémovaný, nedehydrovaný, neobsahuje cholesterol, výborně se hodí na vaření - smažení i pečení. Do 200 stupňů je stabilní a neprská. Je lehce stravitelný, bohatý na mastné kyseliny (obsahuje až 50% kyseliny laurové). Je vhodný při redukčních dietách.
Bod tání se pohybuje mezi 23 - 26"C.
Na co vše je kokosový olej dobrý: - Protože se jedná o saturovaný (nasycený) tuk je obzvláště vhodný na smažení a pečení do 200 stupňů je stabilní a neprská, také nesmíme zapomenout na jeho využití v cukrářství. - Jedinečná náhrada živočišných tuků, neobsahuje cholesterol, je lehce stravitelný nezatěžuje žlučník. - Vhodné pro kojící matky pro zvýšení kvality mateřského mléka. - flžička denně zajistí jedinečný pozvolný přísun energie lidskému organizmu 370kJ. - Unikátní masážní olej, pomalu se vstřebává, nechává hebkou voňavou pleť vhodné pro alergiky. - Vhodný jako koupelový olej s vyživujícími vlastnostmi pro největší lidský orgán, kterým kůže bezesporu je. - Antiseptické a antimykotické vlastnostmi, vhodný jako lubrikační olej. - Vhodný olej po opalování. - Hloubkový odličovací olej. - Vhodný pro vlasové zábaly na suché vlasy.

Dávkování

Použijte v malém množství dle potřeby.

Složení

100% extra čistý panenský kokosový olej z kokosových ořechů.
Údaje o firmě http://www.wolfberry.eu/stranka/stranka/plodiny/bio-kokosovy-olej/

Příbalový léták