Arašídový krém jemný 100% přírodní—500 g

4Slim Arašídový krém vyniká vysokým podílem zdravě prospěšných tuků (omega-3, omega-6 a omega-9 mastných kyselin), minerálů a vitamínů - zejména kyseliny listové. Je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. 100% přírodní arašídový krém.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3483683 | Zbozi: 18123683

Popis produktu

4Slim Arašídový krém vyniká vysokým podílem zdravě prospěšných tuků (omega-3, omega-6 a omega-9 mastných kyselin), minerálů a vitamínů - zejména kyseliny listové.
Je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. 100% přírodní arašídový krém.

Účinné látky

Bílkoviny

Užití

4Slim Arašídový krém slouží jako zdravá alternativa klasického másla, je ideální k mazání na pečivo, hodí se k ovoci, do koktejlů, krémů, pudinků, tvarohů, do pečení sušenek a sladkého pečiva, drobenky na koláče, zásmažky do polévek, dresinků na salát, orientálních omáček, grilovacích marinád, k sójové masu a masovým špízům.
Arašídový krém lze bohatě využít ve studené i teplé kuchyni. Bez přidaných cukrů a soli, bez konzervantů, bez přidaných tuků.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů a barviv, bez přidaných cukrů a tuků, vhodné pro vegany, vhodné i pro diabetiky. Zdroj bílkovin a nenasycených mastných kyselin.

Příbalový léták