Bio Bachovky ANTI-STRES květová esence—20 ml

BIO Bachovky květové esence jsou připravené ze základních esencí a určené k okamžitému užití. Esence Stres/Anti-stres je vhodná pro ty, co žijí pod tlakem, cítí se nervózní, napjatí nebo hyperaktivní. Pomáhá znovu navrátit zklidnění a vyrovnanost.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2576370 | Zbozi: 18121902

Popis produktu

BIO Bachovky květové esence jsou připravené ze základních esencí a určené k okamžitému užití. Esence Stres/Anti-stres je vhodná pro ty, co žijí pod tlakem, cítí se nervózní, napjatí nebo hyperaktivní. Pomáhá znovu navrátit zklidnění a vyrovnanost.

Účinné látky

Cognac Bio
Řepik lékařský
Dub letní

Užití

BIO kombinované esence jsou namíchány ze základních esencí a přísně v souladu s recepturou Dr. Edwarda Bacha. Esence pomáhají navrátit a pečovat o rovnováhu emočních a fyzických sil, která souvisí s harmonií těla, mysli a duše. Esence
Stres/Anti-stres je vhodná pro ty, co žijí pod tlakem, cítí se nervózní, napjatí nebo hyperaktivní. Pomáhá znovu navrátit zklidnění a vyrovnanost.

Dávkování

Návod k užívání: 4 kapky přidejte do jakéhokoliv nápoje, který momentálně pijete. Nebo si připravte nápoj na celý den (do | lahve nakapejte 12 kapek a v průběhu dne popíjejte.
V krizových stavech podle potřeby užívejte 4 kapky častěji: nemůžete se předávkovat ani si vypěstovat závislost. Délka užívání záleží na vás, zda potřebujete překonat krátkodobý či chronický stav.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Bachovy esence jsou výluhy z květů planých rostlin a pramenité vody. Esence pomáhají navrátit a pečovat o rovnováhu emočních a fyzických sil, která souvisí s harmonií těla, mysli a duše. Počátkem 20. století anglický lékař Dr. Edward Bach objevil, že některé plané květiny, byliny nebo stromy mají pozitivní vliv na specifické pocity, emoční nerovnováhy nebo nedostatek vitality organismu. Vybral 38 základních rostlin a popsal jejich metodu sběru a zachování pozitivních sil. Z těchto 38 vybraných rostlin jsou vyvinuty základní esence. Esence podle originální receptury dr. Bacha, které jsou vyrobeny ve Francii společností Les Fleurs de Bach, jsou označeny certifikátem EcoCert a BIO kvality. Jako první na světě nabízí francouzský výrobce bio esence kombinované, které jsou vhodné pro okamžité použití a je možnost samostatného výběru bez porady terapeuta.
Všechny esence nesou označení BIO kvality a ECO-CERT. Byly vyrobeny z planých rostlin, sebraných v plném květu a konzervované v 40% BIO brandy. Vyrobené s láskou a péčí, v atraktivním balení, za přijatelné ceny. Jedná se o esence vhodné k přímému použití bez vedlejších účinků nebo vzniku závislosti. Nemají kontraindikace s jinými léky. 22 kombinovaných esencí — požíváním esencí se můžete bez obav postavit specifickým (pojmenovaným) problémům. Laděním harmonie těla, duše i mysli jsou bio bachovky vhodným řešením pro celou rodinu. 22 kombinovaných esencí je rozděleno podle jejich pomoci při harmonii emočních a fyzických sil: 7 esencí zklidňujících: Konflikt, Deprese, Závislost, Energie, Strach, Stres, První
Pomoc/Urgency 7. esencí | podporujících: © Komunikace, Koncentrace, © Sebedůvěra, © Rozhodnutí,
Sebepoznání, Pohlavní touha (Libido), Spánek . . 5 esence speciálně upravené a určené pro: Seniory, Ženy, Dospívající, Menopauza, Stíhlá linie a Stop-smoke 2 spreje: Anti-stres a První pomoc/Urgency

Složení

Cognac Bio 40%: 99,6%; Rostlinný výluh 0,4% (1/250): z řepík lékařský, dub letní, netýkavka balzamína, jírovec maďal, borovice lesní, jabloň lesní, sporýš lékařský.
Údaje o firmě
Prezident a zakladatel společnosti Les Fleurs de Bach, Gérard Wolf, je mezinárodním odborníkem Bachových květových esencí. Zaměřuje se na odbornou výrobu a distribuci květových esencí z celého světa více jak 20 let. Gérard Wolf je skutečným průkopníkem, byl mezi prvními, kteří začali dovážet bachovy květy z Anglie a propagovat je ve Francii.
Naše práce je autentická a certifikovaná - opravdová ruční práce: matečné tinktury jsou připravovány panem Gérardem Wolfem a týmem specielně vyškolených profesionálů přesně postupujících podle původní bachovy metody. Přírodní bio kvalita: vyrábíme jen přírodní produkty připravené z bachových květových esencí, které jsou z planých květů, sbíraných za plného květu, slunného dne a na místech kontrolovaných Ecocertem. www.bio-bachovky.cz

Příbalový léták