Barny´s Celadrin Locomotive—60 tablet + 60 tobolek

Unikátní 2 měsíční kůra (60 kapslí + 60 tablet) pro vaše klouby: to je revoluční Celadrin EXTRA SILNÝ a KLOUBNÍ superMIX. Obsah, který nemůže nabídnout nikdo jiný.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2869361 | Zbozi: 18109027

Popis produktu

Unikátní 2 měsíční kůra (60 kapslí + 60 tablet) pro vaše klouby: to je revoluční Celadrin
EXTRA SILNÝ a KLOUBNÍ superMIX. Obsah, který nemůže nabídnout nikdo jiný.

Účinné látky

Celadrin Veggie
Glukosamin sulfát, MSM,olej ze semen brutnáku lékařského
Zázvor obecný ,kurkuma, boswelie, kolagen typu II, vit.C

Užití

Unikátní dvouměsíční kúra pro vaše klouby: to je revoluční Celadrin Extra Silný a
KLOUBNÍ SuperMIX — esterikované mastné kyseliny (EFAC), glukosaminsulfát (GS), čistý hydrolyzovaný kuřecí kolagen (typ II), methylsulfonylmethan (MSM), brutnák, zázvor, kurkuma, boswelie a vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. To je obsah nutričních látek, který nemůže nabídnout nikdo jiný.
Doplněk stravy s obsahem vitaminu C doporučujeme užívat: pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí.
Celadrin Locomotive je unikátní dvousložkové balení. První část balení je Celadrin Extra
Silný, druhou části balení je kloubní výživa nazývaná KLOUBNÍ SuperMIX, kterou koncipovali kanadští experti. Tato receptura využívá i poznatky tradiční čínské medicíny.
Obě složky Celadrin Extra Silný a KLOUBNÍ SuperMIX nazýváme Celadrin Locomotive.
Slovo Locomotive vyjadřuje velmi bohaté složení, které se vejde jen do dlouhého vlaku.
Zbývá pouze dodat, že při doporučeném dávkování je užívání Celadrin Locomotive na celé 2 měsíce.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli Celadrin Extra Silný ráno a 1 tabletu KLOUBNÍ SuperMIX večer.
Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Fakta

Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25"C.

Složení

1047 mg, stabilizátor polyvinylpyrolidon)], MSM (methylsulfonylmethan) 500 mg, sladidlo (isomalt), stabilizátor (kopolymer polyvinylpyrolidonu a vinyl-acetátu), olej ze semen brutnáku lékařského Borago officinalis [(modifikovaný škrob, brutnákový olej práškový)] 25. mg, L-askorban sodný | (vitamin C, 25% RHP) 20. mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), hydrolyzovaný kuřecí kolagen typ II 50%, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), extrakt z oddenku zázvoru obecného Zingiber officinale (5 % gingerolů, maltodextrin) 15 mg, extrakt z oddenku a kořene kurkumy dlouhé Curcuma longa (95 % kurkuminů), extrakt z pryskyřice kadidlovníku pilovitého Boswellia serrata (85 % boswelových kyselin) 10 mg, látka protispékavá (stearan hořečnatý), stabilizátor (polydextróza), látka protispékavá (talek), barviva (oxid titaničitý, žluté oxidy železa), středně © řetězcové © triglyceridy, © odpěňovač (polyethylenglykol), © stabilizátor (polyvinylpyrolidon).
RHP — referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
BioPol GN s.r.o., Jakubská 647/2, Praha 1, 110 00 www.barnys.cz info(W$barnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták