AVENT Odsávačka mateřského mléka Natural —se zásobníkem 1 ks

AVENT odsávačka mateřského mléka bez BPA se zásobníkem 125 ml je stejně účinná jako elektrické odsávačky v porodnicích. Mléko odsává přímo do zásobníku ze kterého lze, po připojení dudlíku, dítě nakrmit. Snadné ovládání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2764265 | Zbozi: 18112928

Popis produktu

AVENT odsávačka mateřského mléka bez BPA se zásobníkem 125 ml je stejně účinná jako elektrické odsávačky v porodnicích. Mléko odsává přímo do zásobníku ze kterého
Ize, po připojení dudlíku, dítě nakrmit. Snadné ovládání.

Užití

Odsávačka mateřského mléka Philips AVENT pomůže lehce odsát mléko z prsu přímo do lahví AVENT nebo do jednotlivých předsterilizovaných VIA pohárků k uskladnění v lednici nebo mrazáku. Miminko si tak může užívat výhody mateřského mléka, i když je krmí někdo jiný. Manuální odsávačka Philips AVENT má revoluční design, pracuje rychle, jemně a tiše bez potřeby elektrické energie a je stejně účinná jako elektrické odsávačky v porodnicích. Měkká masážní vložka s 5 masážními výstupky masíruje při odsávání prs a přesně simuluje kojení. Mléko je odsáváno přímo do zásobníku, ze kterého po připojení dudlíku může maminka dítě nakrmit. Odsávačka se snadno ovádá.

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Odsávačka Philips AVENT získala ocenění za revoluční konstrukci, protože svou činností dokonale napodobuje přirozené sání miminka. Proto s ní maminky odsají mléko přirozeněji a rychleji než s ostatními manuálními odsávačkami. Odsávání je jemné a bezbolestné, odsávačka Philips AVENT pomáhá překonat i běžné problémy, jako jsou nalité prsy či popraskané bradavky. Tajemství úspěchu je v kombinaci masážní vložky s výstupky ve tvaru okvětního lístku s membránou, které společně během odsávání navozují podobné pocity jako při kojení. Měkká vložka s pěti masážními výstupky zajišťuje masáž prsu. Jak stlačujete páku odsávačky, výstupky se pohybují nahoru a dolů a jemně masírují dvorec bradavky. Masáž prsu zajišťuje bezbolestné a přirozené odsávání mateřského mléka. Membrána 100% zaručuje potřebný podtlak k odsávání. Sílu podtlaku a frekvenci odsávání si můžete sama regulovat stlačováním páky odsávačky.

Poznámka

AVENT UCELENÝ KRMÍCÍ SYSTÉM Každá maminka chce dát svému dítěti do začátku života to nejlepší - ať kojí, krmí miminko z láhve nebo kombinuje oba tyto způsoby krmení. AVENT jako jediný na světě nabízí speciální krmící systém, který vám umožní pohodlně kojit i využívat kojenecké lahvičky ke krmení odsátým mateřským mlékem či náhradní dětskou stravou.

Složení

Obsah: Manuální odsávačka s krytem hrdla, Zásobník na mléko (125ml), Extra měkký novorozenecký dudlík, Cestovní box na dudlík, 1 těsnící víčko.

Příbalový léták