AVENT Chránič prsních bradavek small + pouzdro—2 ks

Chrániče bradavek (redukce) jsou vyrobeny z jemného a velmi tenkého silikonu. Napomáhají při kojení v případě problému s přisátím dítěte či s bradavkami.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3907582 | Zbozi: 18134415

Popis produktu

Chrániče bradavek (redukce) jsou vyrobeny z jemného a velmi tenkého silikonu.
Napomáhají při kojení v případě problému s přisátím dítěte či s bradavkami.

Užití

Tvar motýlích křídel umožňuje kontakt pokožky matky s pokožkou dítěte. Díky tvaru je v kontaktu s prsem nejen nos, ale také brada, takže dítě cítí maminčinu vůni a dotýká se její kůže. Chránič stačí přiložit na střed bradavky: zajistíte tak, že se dítě bude moci správně přisát k celému dvorci. Velikost small (malý) o průměru bradavky do 14 mm.
Praktické pouzdro slouží k dezinfekci chráničů, ke skladování a cestování.
Philips Avent chrániče bradavek se používají, když má matka bolavé, citlivé, popraskané bradavky nebo trpí bolestí bradavek. Používá se také jako pomůcka, která napomáhá dítěti rozvíjet lepší přisátí v případě anomálií dutiny ústní nebo v případě plochých/vpáčených bradavek matky. Navíc je lze použít ke zmírnění obtíží, když dítě nedokáže sát mléko dostatečně, má neobvyklou techniku sání (tj. slabé sání, malé/předčasně narozené děti) nebo jako nápomoc, aby se dítě dokázalo vypořádat s proudem mléka.

Dávkování

Dle potřeby.

Příbalový léták