Avene PhysioLift Denní vyhlazující emulze—lahvička airless 30 ml

Physiolift denní vyhlazující emulze 30ml. Na hluboké vrásky. Proti stárnutí pleti. Na normální a smíšenou pleť. Hypoalergenní, nekomedogenní.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3225860 | Zbozi: 18125967

Popis produktu

Physiolift denní vyhlazující emulze 30ml. Na hluboké vrásky. Proti stárnutí pleti. Na normální a smíšenou pleť. Hypoalergenní, nekomedogenní.

Užití

Physiolift denní vyhlazující emulze 30ml.Viditelné vrásky, hlubší rýhy, ztráta pevnosti a jasu. Vlastnosti: PhysioLift denní vyhlazující emulze vyplňuje hluboké vrásky, zvláčňuje a zpevňuje pleť a to díky výjimečné a patentované kombinaci doplňkových aktivních látek působících proti stárnutí pleti: AscofilinTM, stavební aktivní látka vysoké technologie působící proti stárnutí pleti, která pomáhá restrukturalizovat pleť za účelem korekce výrazných vrásek a ztráty pevnosti.
Mono-oligomery kyseliny hyaluronové, které svým specifickým rozměrem intenzivně stimulují přirozenou syntézu kyseliny hyaluronové za účelem vyplnění hlubokých vrásek a vyhlazení pleti. Pre-tokoferyl, který svými silnými antioxidačními účinky chrání pleť a zachovává její zdravý vzhled. PhysioLift Denní vyhlazující emulze, jemná, lehce parfemovaná a bohatá na zklidňující Termální vodu Avene, splňuje potřeby normální a smíšené pleti, dodává jí pružnost, hebkost a matný vzhled.

Dávkování

Naneste ráno na obličej, krk a dekolt. Snášenlivost přípravku byla testována na citlivé kůži. Zabraňte kontaktu s očima. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.

Příbalový léták