Arthrocann Collagen Omega 3-6 Forte—60 tablet

Arthrocann Collagen Omega 3-6 Forte je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo, je to pravé pro aktivní životní styl i pokojné stáří.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3079986 | Zbozi: 18112084

Popis produktu

Arthrocann Collagen Omega 3-6 Forte je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo, je to pravé pro aktivní životní styl i pokojné stáří.

Účinné látky

Glukosamin sulfát 2 KCI
Chondroitin sulfát
NaturCOLLAX

Užití

Arthrocann Collagen Omega 3-6 Forte je špičkový doplněk stravy určený pro přirozenou péči o klouby, chrupavky, šlachy a kloubní vazivo. Vhodný zejména pro dospělé, zvlášť pro sportovce a seniory.
Arhtrocann Collagen tvoří komplex NaturCOLLAX spolu s glukosamin sulfátem 2 KCI, chondroitin sulfátem, MSM a kyselinou hyaluronovou. Komplex NaturCOLLAX obsahuje certifikovaný kolagen typu | a II, vitamín C a D, zázvor, boswelii a kurkumu. Kolagen patří mezi základní stavební součásti kloubní chrupavky. Vitamín C je nezbytný pro zachování normálního vývoje kostí a kloubní chrupavky. Důležitou součástí jsou nenasycené mastné kyseliny Omega 3-6 z Iněných a konopných semen.
Balení obsahuje dávku na 2 měsíce.

Dávkování

1tableta 1x denně.
Při problémech 2 tablety 1x denně.
Vhodný i pro dlouhodobé užívání.
Užívejte nejméně 2 měsíce.
Ukládat mimo dosahu dětí!
Nepřekračujte doporučené dávkování.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Není určeno pro děti do 3 let.
Chraňte před slunečním zářením.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Složení

Glukosamin sulfát 2KCI*, hydrolyzovaný kolagen, mikrokrystalická celulosa, vitamín C, chondroitin sulfát MSM, extrakt z Iněného semene, extrakt z konopného semene, oxid křemičitý bezvodý, kyselina hyaluronová, boswelia serrata (kadidlovník pilovitý), zázvor, kurkuma, vitamín D. "chlorid draselný.

Příbalový léták