ApaCare Polis pasta s Hydroxyapatitem—20 ml

Velmi účinná domácí leštící a čistící pasta na zuby s HYDROXYAPATITEM. Je doporučována 1-2x týdně místo denního čištění zubů, účinná je zejména na skvrny po červeném víně, kávě, čaji a nikotinu. Obsažená tekutá zubní sklovina dodává zubům vysoký lesk.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2668995 | Zbozi: 18119344

Popis produktu

Velmi účinná domácí leštící a čistící pasta na zuby s HYDROXYAPATITEM. Je doporučována 1-2x týdně místo denního čištění zubů, účinná je zejména na skvmy po červeném víně, kávě, čaji a nikotinu. Obsažená tekutá zubní sklovina dodává zubům vysoký lesk.

Účinné látky

Hydroxyapatit fluorid sodný

Užití

Velmi účinná domácí leštící a čistící zubní pasta. Doporučeno zejména na skvrny po červeném víně, kávě, čaji a nikotinu. Tekutá sklovina dodává zubům vysoký lesk. Tekutá zubní sklovina pečetí a obnovuje poškozenou sklovinu, brusné látky čistí skvrny na zubech.

Dávkování

Používejte 1-2 krát týdně místo denního čištění zubů. Naneste pastu na zubní kartáček, po vyčištění vypláchněte ústa vodou. Pouze pro dospělé.

Fakta

Doporučujeme v kombinaci s ústní vodou ApaCare Liguid.

Složení

Obsahuje speciální leštící látky s účinným čistícím práškem. Obsahuje: fluorid sodný (1450ppmf), tekutou zubní sklovinu - Hydroxyapatit 3%, brusné látky (abrazivita-RDA 180).

Příbalový léták