Superwhite Black Bělící ZP s aktivním uhlím—75 ml

Bělící zubní pasta SUPERWHITE s aktiv.uhlím Black Edition je černá zubní pasta s mátovou příchutí, která pomáhá obnovit bělost zubů díky absorpční síle aktivního uhlí. Má skvělý trojí účinek: péče, bělost a svěžest. Vhodné pro dospělé a děti od 6 let.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3820108 | Zbozi: 18132616

Popis produktu

Bělící zubní pasta SUPERWHITE s aktiv.uhlím Black Edition je černá zubní pasta s mátovou příchutí, která pomáhá obnovit bělost zubů díky absorpční síle aktivního uhlí.
Má skvělý trojí účinek: péče, bělost a svěžest. Vhodné pro dospělé a děti od 6 let.

Užití

Trojí účinek pasty: - Bělost: obsahuje aktivní uhlí, které absorbuje látky, které způsobují zabarvení zubů (káva, čaj, tabák). - Péče: chrání před zubním kazem a plakem. - Svěžest: složení pasty a skvělá mátová příchuť způsobuje svěží dech.

Dávkování

Doporučuje se čištění 2x - 3x denně po dobu 2-3 minut. Aplikujte množství o velikosti hrášku na zubní kartáček a vyčistěte zuby.

Fakta

Aktivní dřevěné uhlí bylo v oblasti medicíny a kosmetiky rozpoznáno již mnoho let.
Pomáhá zachytit a odstranit bakterie a toxiny, zdroje špatného dechu. Setrně ostraňuje nežádoucí zbarvení skloviny vlivem čaje, kávy a tabáku bez použití abraziv a chemických bělících látek.
Pro dokonalé čištění použijte společně se zubním kartáčkem SUPERWHITE Black
Edition.

Poznámka

Obsahuje fluorid sodný 0,325 %, tj. 1463 ppm F.

Složení

Voda, sorbitol, hydratovaný oxid křemičitý, propylenglykol, trifosforečnan pentasodný, kokamidopropylbetain, panthenol, aroma, celulózová guma, prášek z dřevěného uhlí, fluorid sodný, chlorid sodný, allantoin, sacharin sodný, mentol, cetylpyridinium chlorid, benzoát sodný, CI 77499, limonen.

Příbalový léták