Alkoholtester dig.JOYCARE JC-243G

Zdravotnický prostředek

Kompaktní,spolehlivý,digitální alkoholtester. Měří 0-2 promile. Není třeba kalibrace během provozu! Unikátní NM-polovodič.sensor.Snadná obsluha pro každodenní použití.Třímístný displej.Zvuková signalizace 0,5 promile.Doba měření 8 vteřin.Záruka 30měsíců!

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2604487 | Zbozi: 18119384

Popis produktu

Kompaktní,spolehlivý,digitální alkoholtester. Měří 0-2 promile. Není třeba kalibrace během provozu! Unikátní NM-polovodič.sensor.Snadná obsluha pro každodenní použití. Třímístný displej.Zvuková signalizace 0,5 promile.Doba měření 8 vteřin. Záruka 30měsíců!

Užití

Aby byly naměřené výsledky přesné, doporučujeme před dýchnutím do přístroje nekouřit, nejíst mentolové bonbony, čokoládu a nepožívat léky. Tyto faktory mohou ovlivnit výsledky měření. Dále přístroj nepoužívejte na silném větru, v přelidněných prostorách nebo v zakouřeném prostředí. Přístroj uchovávejte na bezpečném místě a zabraňte kontaktu s kapalinami.
K získání co nejspolehlivějších výsledků doporučujeme počkat s měřením 45 minut po konzumaci posledního alkoholického nápoje. Po 45 minutách je alkohol zcela absorbován do krevního oběhu. Pokud byste provedli měření dříve, bude ovlivněno následujícím způsobem: při měření během prvních 7 minut po požití alkoholického nápoje budou naměřené hodnoty velmi vysoké; sliznice v ústech a jícnu alkohol částečně absorbuje a trvá přibližně 7 minut, než se alkohol z těchto míst vyloučí. Pokud měření provedete mezi 30-45 minutou po požití alkoholického nápoje, mohou být hodnoty příliš nízké, protože alkohol nebyl ještě zcela absorbován.
K čištění nepoužívejte žádné čisticí prostředky.

Dávkování

Používejte kdykoli, dle potřeby.
Pokud přístroj používáte po delší době a na displeji se zobrazí vysoké hodnoty, přístroj prosím několikrát zapněte a vypněte, až se zobrazí počáteční hodnota 0,00.

Fakta

Přístroj používejte pouze k určenému účelu.

Poznámka

Likvidace tohoto výrobku či použitých baterií musí být provedena v souladu s místními předpisy pro likvidaci elektronických výrobků. V žádném případě, nevyhazujte přístroj či vybité baterie do smíšeného komunálního odpadu! Výrobek odevzdejte v nejbližším odpadním dvoře či prodejně, kde se výrobek zakoupil.
Likvidace přístroje je bezplatně zajištěna ve sběrných dvorech elektroodpadu, více informací © konkrétních místech zjistíte na stránkách společnosti RETELA (www.retela.cz), která pro CELIMEDs.r.o likvidaci zajišťuje.
Údaje o firmě
CELIMED, s.r.o., www.celimed.cz

Příbalový léták