Air-Lift Svěží dech—zubní pasta 50 ml

Určena k denní péči nejen o Vaše čisté a bílé zuby, ale také o Váš svěží dech. Je nepěnivá a extrémě šetrná k zubní sklovině.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8426181972356 | Zbozi: 18118798

Popis produktu

Určena k denní péči nejen o Vaše čisté a bílé zuby, ale také o Váš svěží dech. Je nepěnivá a extrémě šetrná k zubní sklovině.

Užití

První zubní pasta proti špatnému dechu. Extra bělící účinek. Nepěnivá - nedráždí dásně.
Obsahuje xylitol, olivový olej a další přírodní látky bránící špatnému dechu. Vysoký obsah využitelného fluoridu. Přítomnost vitamínu E. Chrání před vznikem zubního kazu.
Využívá patentovanou formuli air-lift System.

Dávkování

K dennímu použití, již po 6-ti týdnech uvidíte rozdíl!

Fakta

Složení

sorbitol, amorfní oxid křemičitý, voda, xylitol, glycerol, olivový olej, přírodní mátové aroma, difosforečnan tetradraselný, arabská guma, oxid titaničitý, dihydrogenfosforečnan draselný, olej ze semen petržele, mentol, vitamin E, fluorid sodný, sodná sůl sacharinu, diazolidinyl urea, metylsalicylát.

Poznámka

Staněk spol. s r.o. je potravinářsko-farmaceutickou společností, jejíž hlavní aktivity jsou soustředěny na vývoj, výrobu a distribuci potravin určených pro zvláštní výživu. Cílem vývoje je najít a upravit přírodní substance takovým způsobem, aby je bylo možné racionálně použít jako součást dietních režimů v průběhu léčby civilizačních chorob jako je nadváha, vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků, nebo cukrovka.
Společnost byla založena v roce 1997 lékárníkem se záměrem vyvíjet na vědeckém základě výrobky charakteru funkčních potravin nebo doplňků stravy.
Zásadou společnosti je vyrábět produkty ze surovin nejvyšší možné kvality a jejich výrobu co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky.
Konzumace těchto výrobků by měla přispět ke zlepšení celkového zdraví každého jednotlivce a ke změně jeho stravovacích návyků.
Naše výrobky zakoupíte v lékárnách (popř. lékárenských VO), nebo můžete k nákupu využít náš ON-line obchod, kde jsme pro Vás připravili výrazné slevy, takže Vám tím ušetříme nejen Váš čas, ale i peníze a proto tento způsob doporučujeme.
Údaje o firmě
Wwww.drstanek.cz

Příbalový léták