Advance Renovix—60 tobolek

Renovix je komplexní doplněk stravy. Obsahuje unikátní kombinaci 12 aktivních látek: L-methionin, Extrakt z přesličky, Extrakt z pivovarských kvasnic, Rakytník, Kopřiva douvodomá, Aloe vera, Roketa setá, Koenzym Q10, Niacin, Biotin, Vitamin E a Zinek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909068 | Zbozi: 18125983

Popis produktu

Renovix je komplexní doplněk stravy. Obsahuje unikátní kombinaci 12 aktivních látek:
L-methionin, Extrakt z přesličky, Extrakt z pivovarských kvasnic, Rakytník, Kopřiva douvodomá, Aloe vera, Roketa setá, Koenzym A10, Niacin, Biotin, Vitamin E a Zinek.

Užití

Přírodní doplněk pro podporu intenzivní péče o Vaše vlasy. Díky obsahu 12 aktivních látek: L-methionin , Extrakt z přesličky, Extrakt z pivovarských kvasnic, Rakytník,
Kopřiva douvodomá, Aloe vera, Roketa setá extrakt, Koenzym 10, Niacin, Biotin,
Vitamin E a Zinek přispívá k udržení dobrého stavu vlasů.

Dávkování

Doporučené dávkování: 1-2 kapsle denně. Užívejte nejlépe po jídle. Užívejte alespoň 1 měsíc. Vhodné i k dlouhodobému užívání. Dostatečně zapijte.

Fakta

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí! Doplněk stravy.

Složení

rakytník řešetlákový extrakt, kopřiva dvoudomá extrakt, aloe vera extrakt, roketa setá extrakt, koenzym 10, niacin (nikotinamid), vitamin E (DL-alfa-tokoferol acetát), zinek (glukonát zinečnatý), přídatné látky: stearan hořečnatý (látka protispékavá), D-biotin
Obsahuje lepek a siřičitany.

Příbalový léták