Advance Probio24—60 tobolek

Probio24 je unikátní prémiový probiotický přípravek. Obsahuje komplex 11 odolných probiotických kmenů, 33 miliard živých kultur v denní dávce a prebiotika.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3474302 | Zbozi: 18123484

Popis produktu

Probio24 je unikátní prémiový probiotický přípravek. Obsahuje komplex 11 odolných probiotických kmenů, 33 miliard živých kultur v denní dávce a prebiotika.

Užití

Nejsilnější probiotika?
Jsme přesvědčeni, že ANO. 11 probiotických kmenů doplněných o prebiotika, 33 miliard živých probiotických bakterií v denní dávce, maximální kvalita a odolnost probiotik z
USA. To je unikátní přípravek Probio24.
Komplex 11 probiotických kmenů:
Přípravek Probio24 obsahuje komplex 11 probiotických kmenů: Lactobacillus acidophilus,
Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, © Lactobacillus — plantarum, © Lactobacillus casei, Lactococcus — lactis,
Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei. 33 miliard živých bakterií (CFU) v denní dávce:
Vysoký počet přátelských probiotických bakterií v denní dávce - 33 miliard CFU (kolonie tvořící jednotku) zajištuje maximální efekt. Diky vysoce kvalitním probiotickým kmenům, je tento vysoký obsah živých kultur garantován po celou dobu použitelnosti přípravku.
Výroba v USA:
Probiotické kultury pochází od výrobce z USA, který patří mezi absolutní světovou špičku. Díky tomu je zajištěna vysoká kvalita a odolnost probiotických kultur, jejichž obsah a kvalita jsou certifikovány.
Vysoce odolné kmeny
Jedná se o komplex vysoce kvalitních probiotických kmenů, který je odolný vůči kyselému prostředí v žaludku. Díky tomu se živé kultury probiotik dostanou v maximální míře do trávicího traktu, kde je cílové místo jejich působení.
Prebiotika:
Komplex probiotických kmenů v přípravku Probio24 je taktéž doplněn prebiotickou složkou (polysacharid inulin) pro maximální synergický efekt.

Dávkování

Doporučené dávkování: užívejte 1 až 3 kapsle denně nejlépe společně s jídlem.
Dostatečně zapijte.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let. V období těhotenství a kojení doporučujeme vhodnost užívání konzultovat s vaším lékařem. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doplněk stravy.

Složení

rhamnosus, B. breve, L. bulgaricus, L. plantarum, L. casei, L. lactis, B. bifidum, S. thermophilus, L. paracasei).

Příbalový léták