Advance Imunax—60 tobolek

Imunax obsahuje kombinaci přírodních látek pro podporu imunity a obranyschopnosti. Imunax obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 11 aktivních látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909092 | Zbozi: 18137618

Popis produktu

Imunax obsahuje kombinaci přírodních látek pro podporu imunity a obranyschopnosti.
Imunax obsahuje na českém trhu unikátní kombinaci 11 aktivních látek.

Užití

Imunitní systém: Echinacea, reishi, ženšen, rakytník, vitamin B6, C, kyselina listová a zinek podporují normální funkci imunitního systému.
Přirozená obranyschopnost: Echinacea, reishi, ženšen, rakytník, vitamin B6, C, kyselina listová a zinek podporují přirozenou obranyschopnost.
Zdraví horních cest dýchacích: Echinacea podporuje zdraví horních cest dýchacích.
Snížení únavy a vyčerpání: Ženšen, vitamin C, vitamin B6 a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Energie a vitalita: Ženšen podporuje vitalitu organismu. Rakytník podporuje energii.
Ochrana buněk před volnými radikály: Ženšen a vitamin C působí jako antioxidanty a přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Dávkování

Doporučené dávkování: dospělí 1 kapsle 1 až 3x denně, při dlouhodobém užívání 1 kapsle denně. Děti od 12 let 1 kapsle denně. Užívejte nejlépe po jídle. Vhodné i k dlouhodobému užívání. Dostatečně zapijte. Balení obsahuje 60 kapslí.

Fakta

Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 “C. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek. Doplněk stravy.

Složení

L-askorbová), želatina, reishi (Ganoderma lucidum) extrakt, Echinacea (třapatka nachová) extrakt 4:1, inulin, šišák bajkalský extrakt, ženšen (Panax ginseng) extrakt, zinek (oxid zinečnatý), Lactobacillus acidophilus, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), kyselina listová.
Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem Imunaxu je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Všechny bylinné extrakty jsou obsaženy ve vysoké koncentraci. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole
HACCP. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Příbalový léták