Advance Cholesten—60 tobolek

Cholesten je doplněk stravy, který napomáhá k udržení zdravé hladiny cholesterolu. V ČR je zcela unikátní svým složením. Obsahuje kombinaci extraktu z červené rýže a omega-3 mastných kyselin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2909340 | Zbozi: 18123483

Popis produktu

Cholesten je doplněk stravy, který napomáhá k udržení zdravé hladiny cholesterolu. V
ČR je zcela unikátní svým složením. Obsahuje kombinaci extraktu z červené rýže a omega-3 mastných kyselin.

Užití

Zdravá hladina cholesterolu:
Cholesten je doplněk stravy, který napomáhá k udržení zdravé hladiny cholesterolu.
Základem je extrakt z červené rýže, který díky působení kvasinky Monascus purpureus obsahuje vysoké množství látek zvané monakoliny. Hlavní účinnou složkou je Monakolin
K, který přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku se dosáhne při užívání 10 mg Monakolinu K denně. Další aktivní složkou Cholestenu je koncentrovaný rybí olej MEG-3TM s obsahem OMEGA-3 nenasycených mastných kyselin DHA a EPA.

Dávkování

Doporučené dávkování: 1 kapsle denně. Vhodné k dlouhodobému užívání. Užívejte nejlépe po jídle. Dostatečně zapijte.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Nevhodné při současné léčbě hypolipidemiky (léky na snížení cholesterolu). U osob s onemocněním ledvin, jater nebo svalovými poruchami doporučujeme užívání přípravku konzultovat s lékařem.
Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí! Bez lepku.

Složení

červená fermentovaná rýže (obsah monakolinu K 4%), rybí olej MEG-3 (obsah omega-3 min. 15%), plnidla: sacharóza, modifikovaný škrob, antioxidant: askorban sodný), želatina.
Bez lepku.
Údaje o firmě
Výrobcem Cholestenu je české firma ADVANCE nutraceutics. Při výrobě jsou použity jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny s certifikací kvality a původu. Celý výrobní proces podléhá přísné kontrole HACCP. Každá vyrobená šarže je analyzována v nezávislé laboratoři.

Příbalový léták