CannamediQ Cholestmizin—30 tablet

Přípravek s konopím, monakolinem a zeleným čajem pro optimalizaci hladiny cholesterolu v krvi a ochranu kardiovaskulárního systému, srdce i cév. Obsažený zelený čaj omezuje absorpci cholesterolu a optimalizuje poměr LDL/HDL i hladiny triglyceridů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4518404 | Zbozi: 18137743

Popis produktu

Přípravek s konopím, monakolinem a zeleným čajem pro optimalizaci hladiny cholesterolu v krvi a ochranu kardiovaskulárního systému, srdce i cév. Obsažený zelený čaj omezuje absorpci cholesterolu a optimalizuje poměr LDU/HDL i hladiny triglyceridů.

Účinné látky

Monakolin
Zelený čaj
Konopí

Užití

CannamediA Cholestmizin je jedinečný přípravek s konopím, monakolinem a zeleným čajem pro optimalizaci hladiny cholesterolu v krvi a ochranu kardiovaskulárního systému.
Přírodní složení na bázi konopí a rostlinných extraktů zajišťuje vysokou účinnost a maximální bezpečnost užívání bez vedlejších účinků.
Cholestmizin díky obsaženému extraktu zeleného čaje příznivě omezuje absorpci cholesterolu a upravuje poměr HDL (tzv. „hodného“ cholesterolu) a LDL (tzv. „zlého“ cholesterolu). Navíc také optimalizuje hladiny krevních triglyceridů. Zelený čaj příznivě upravuje stav celého kardiovaskulárního systému a pozitivně působí na srdce, cévy i krevní tlak. Díky antioxidační aktivitě brání předčasnému stárnutí buněk.
Cholestmizin je navíc obohacen o ostropestřec mariánský, který zajišťuje ochranu a regeneraci jaterních buněk, a to i v případě užívání látek, které v játrech rizikově oxidují a zatěžují tak jaterní buňky.
Unikátní konopná složka v podobě extraktu konopných semen navíc podporuje zachování dobrého stavu srdce.

Dávkování

1 tobolka denně.
Přípravek není vhodný pro souběžné užívání s hypolipidemiky a léky omezujícími srážlivost krve.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Výrobek není určen pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy.
U osob s onemocněním ledvin, jater a svalovými poruchami doporučujeme užívání konzultovat s lékařem.
Ukládejte mimo dosah dětí!
Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

Fakta

CannamediO je řada unikátních přípravků využívajících jedinečné síly konopí na lidský organizmus. Ve svém složení kombinují tyto produkty vysoce aktivní konopný extrakt s přírodními složkami, vitaminy a minerály. CannamediR umožňuje konečně využít blahodárné účinky dlouhá léta tabuizovaného konopí zcela legálně, bezpečně a bez vedlejších účinků.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták