Absorpční pleny Attends Soft 7—savost 1499 ml, 34ks

Zdravotnický prostředek

Ochranná pomůcka pro střední a těžký únik moči z měkké netkané textílie. Vložky Attends Soft mají bezpečné, velmi účinné savé jádro Quick-Dry ®, díky kterému se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7332152204801 | Zbozi: 18108738

Popis produktu

Ochranná pomůcka pro střední a těžký únik moči z měkké netkané textilie. Vložky
Attends Soft mají bezpečné, velmi účinné savé jádro Auick-Dry ©, díky kterému se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne.

Užití

Nové Attends Soft 7 jsou tenké a bezpečné, určené speciálně pro střední a těžkou inkontinenci moče. Jsou anatomicky tvarované pro perfektní pohodlí a ochranu při úniku moče. Měkké elastické boční bariéry zajišťují zvýšenou bezpečnost po stranách. Mají velmi účinné savé jádro Auick-Dry ©. Jeho cílem je zajistit sucho, dlouhotrvající bezpečí a optimální ochranu pokožky díky snížené hodnotě pH. Jádro také poskytuje ochranu proti nepříjemnému zápachu, který bezpečně uzamkne uvnitř. Mají dvě malé lepící pásky, které zajistí, že zůstanou vždy na svém místě. Lze je použít s běžným spodním prádlem.
Prodyšná netkaná textilie umožňuje pokožce volně dýchat. Absorpční kapacita pomůcky 14999.

Dávkování

Není definováno - dle individuální potřeby uživatele.

Příznaky

Střední únik moči.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Attends Vám nabízí celou řadu produktů, které Vás ochrání při větších ztrátách moče.
Attends nyní zavádí zcela nový pojem: Attends Soft - tenké a bezpečné pomůcky pro střední a těžkou močovou inkontinenci. Fixují se lepícími pásky a mohou být nošeny v běžném prádle. Nové Attends Soft jsou k dispozici v absorpčních stupních 6 a 7. Díky bezpečnému a velmi účinnému savému jádru Auick- Dry © se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne. Jsou měkké a přátelské k pokožce díky netkané textilii. Bezpečně a perfektně sedí díky elastickým bočním bariérám. Vyzkoušejte nové Attends Soft a budete se cítit bezpečně kdykoli.
Údaje o firmě www.attends.cz

Příbalový léták