Absorpční pleny Attends Contours Super 7—savost 1800ml, 28ks

Zdravotnický prostředek

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence moči i stolice. Mají příjemný a pohodlný povrch. Vlákna Quick-Dry® urychleně odvádí moč do savého jádra a vytváří tak vyjímečný pocit sucha.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7332152201268 | Zbozi: 18111206

Popis produktu

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence moči i stolice. Mají příjemný a pohodlný povrch. Vlákna Auick-Dry© urychleně odvádí moč do savého jádra a vytváří tak vyjímečný pocit sucha.

Užití

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence moči i stolice. Mají příjemný a pohodlný povrch. Vlákna Auick-Dry© urychleně odvádí moč do savého jádra a vytváří tak vyjímečný pocit sucha. Postranní ochranné bariéry a systém Lock-in zajišťují dodatečnou ochranu proti úniku moče. Savé jádro plen Attends Contours je vybaveno systémem ochrany proti zápachu Odour
Protection, který bezpečně uzavře zápach uvnitř pleny. Absorpční kapacita činí 1800g.
Vložné pleny Contours se používají výhradně v kombinaci s fixačními kalhotkami.
Integrovaný indikátor vlhkosti bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.

Dávkování

Není definováno - dle individuální potřeby uživatele.

Příznaky

Střední únik moči.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Pokud není již žádná nebo jen velmi malá kontrola nad močovým měchýřem nebo funkcí střev, Attends nabízí řadu produktů pro těžkou inkontinenci.
Attends Contours 6 - 9 jsou anatomicky tvarované vložné pleny. Jsou určeny pro střední a těžký stupeň inkontinence. Pleny jsou příjemné a pohodlné pro nošení a pro zajištění vyšší diskrétnosti jsou vyráběny v bílé barvě. Vložné pleny Contours 6 - 9 nabízejí vysoký stupeň ochrany v jednotlivých stupních savosti. Jsou určeny k použití společně s fixačními kalhotkami Attends Stretch Fit nebo Attends Stretch Pant.
Údaje o firmě www.attends.cz

Příbalový léták