Wellion - tekutý cukr —10 sáčků po 13 ml

Tekutý cukr se dostává obzvlášť rychle do krve a přináší okamžitou úlevu. Praktické sáčky lze otevřít a za pomoci 2 prstů vytlačit ven.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2525815 | Zbozi: 18120770

Popis produktu

Tekutý cukr se dostává obzvlášť rychle do krve a přináší okamžitou úlevu. Praktické sáčky lze otevřít a za pomoci 2 prstů vytlačit ven.

Užití

Reaguje rychle a účinně po dlouhou dobu díky směsi třech rozdílných druhů cukru.

Dávkování

Optimální 1- 2 sáčky tekutého cukru.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Ideální pro sportovce.

Poznámka

Složení

Údaje o firmě
Společnost Elekta, s. r. o., komerčně spolupracuje jak se samotnými pacienty, tak i s odbornými pracovišti (nemocnice, kliniky, privátní ordinace), taktéž s lékármami a prodejnami zdravotnických potřeb v celé České republice.
V současné době má firma Elekta, s. r. o., stabilní postavení zejména mezi distributory pomůcek pro diabetiky a astmatiky, nicméně se i tento sektor snaží neustále vhodně rozšiřovat.
Ke strategickým záměrům firmy do budoucna patří zejména upevnit si své pozice na poli domácí péče o diabetické pacienty a o pacienty, trpící akutními či chronickými respiračními onemocněními a to cestou dodávek stále kvalitnějších a cenově dostupnějších pomůcek, usnadňujících těmto nemocným jejich každodenní život, včetně spolehlivého poprodejního servisu a neustálé péče o zlepšení edukace (vzdělávání) těchto chronicky nemocných.

Příbalový léták