Weleda Měsíčkové pěstící mléko —200 ml

Přirozeně vyživuje a chrání jemnou dětskou pokožku. Neobsahuje syntetické konzervanty, barviva ani parfemaci. Bez obsahu minerálních olejů.

Cena vč. DPH
296 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 2831858 | Zbozi: 18109400

Popis produktu

Přirozeně vyživuje a chrání jemnou dětskou pokožku. Neobsahuje syntetické konzervanty, barviva ani parfemaci. Bez obsahu minerálních olejů.

Účinné látky

Calendula officinalis

Užití

Ochrana pokožky před vysušením. Vhodné i pro šetrné čištění kojeneckého a dětského zadečku. Naneseme po umytí na pokožku těla a rozetřeme.

Dávkování

Kdykoli podle potřeby.

Prevence

Ochrana kojenecké a dětské pokožky.

Kontraindikace

Alergie na měsíček.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Dobře se roztírá, rychle vstřebává, zanechává pokožku hebkou a vláčnou. Výtažek z měsíčku má na kůži zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky.
Obsahuje přírodní éterické oleje.

Poznámka

Všechny výrobky WELEDA naplňují důležité poslání, totiž dívat se na lidský organismus jako na nedělitelný celek a přispívat k jeho zdraví a rovnováze.
WELEDA má ve své nabídce léky - originální antroposofická léčiva, fytoterapeutika i homeopatika. Celosvětovému uznání se těší také přírodní léčebná kosmetika WELEDA a dietetické produkty.
Výrobou kosmetiky a léků WELEDA neškodí životnímu prostředí. Naopak. Spolupracuje s ekologickými organizacemi na celém světě a snaží se tak naplňovat svůj postoj zodpovědnosti člověka za přírodu. Výrobky WELEDA nacházejí v Čechách spokojené zákazníky již 75. rokem. Věříme, že potěší také vás.

Složení

Ingredients (INCI): Water (Agua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Prunus
Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl
Glucoside, Hydrogenated Coco-Glycerides, Calendula Officinalis
Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Beeswax (Cera Alba),
Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool“, Geraniol“, Citral“. *from natural essential oils
Údaje o firmě
Wwww.weleda.cz

Příbalový léták