Trudi ochranný krém s výtažky kosatce+fialky—100 ml

Ochranný krém pro zmírnění problémů spojených s používáním dětských plenek. Nature hypoalergenní kojenecký ochranný krém s výtažky z kosatce a fialky pomáhá vytvářet tenkou ochrannou vrstvu proti působení mikrobů, zklidňuje a hydratuje pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3348316 | Zbozi: 18120001

Popis produktu

Ochranný krém pro zmírnění problémů spojených s používáním dětských plenek. Nature hypoalergenní kojenecký ochranný krém s výtažky z kosatce a fialky pomáhá vytvářet tenkou ochrannou vrstvu proti působení mikrobů, zklidňuje a hydratuje pokožku.

Užití

Ochranný krém pro zmírnění problémů spojených s používáním dětských plenek (tření pleny o dětskou pokožku, dráždivý účinek moči a enzymů ve stolici). Nature hypoalergenní kojenecký ochranný krém s výtažky z kosatce a fialky pomáhá vytvářet tenkou ochrannou vrstvu proti působení mikrobů, zklidňuje a hydratuje pokožku.
Přednosti:
Podporuje tvorbu přirozené ochranné bariéry pokožky.
Snižuje riziko dehydratace pokožky.
Chrání a stimuluje eko-flóru pokožky.
Složky:
Probiotické složky: zachovávají a stimulují kožní eko-flóru (první obrana pleti proti mikrobiálním útokům) a mají hydratační účinek.
Máslo z ořechů brazilské palmy babassu: rostlinná alternativa k silikonům, která vytváří tenkou ochrannou vrstvu jako dodatečnou obranu před vnějšími vlivy.
Ricinový olej a karnaubský vosk: rostlinná alternativa k vazelínám s hydratačními vlastnostmi.
Bambucké máslo a avokádový olej: zklidňující a hydratační účinek.
Oxid zinečnatý: absorpční a zklidňující účinek.
Mimosa, jojoba a slunečnicové vosky: intenzivní zvláčňující a regenerační účinky.
Rýžový škrob: osvěžující, uklidňující, změkčující a absorpční vlastnosti.
Naklíčená hnědá rýže: uklidňující, reparační a ochranné vlastnosti. „Dermo-aktivní“ cukry: zklidňující, hydratační účinek, ochranné vlastnosti s efektem druhé kůže.
Rostlinná změkčovadla: vysoké obnovovací schopnosti.
Výtažky z kosatce a fialky.

Dávkování

Po šetrném očištění zadečku naneste ochranný krém na místa vystavená nadměrné vlhkosti (do oblasti kožních záhybů a oblasti působení stolice), případně ošetřujte již vzniklé opruzeniny.

Fakta

Trudi Baby Nature
Jedinečná řada výrobků, které nejlépe charakterizují slova: přirozenost a šetrnost k životnímu prostředí a dětské pleti. V souladu s touto myšlenkou jsme se rozhodli, že nepoužijeme žádné „pochybné“ složky, které se běžně používají ve výrobcích pro péči o ditě. - Žádné petrochemické deriváty jako jsou vazelína, tekutý parafín, polydecen, ozokerit, atd. - Žádné silikony, ethoxyláty a akryláty - Zádné parabeny a konzervanty - Zádné syntetické přísady jako jsou EDTA, BHA, BHT, atd. - Zádné potenciální alergeny v parfémech - Zádné GMO (geneticky modifikované organizmy)
Právě naopak! Zvolili jsme řadu přírodních surovin, které jsou obsaženy ve všech produktech Trudi Baby Nature.
Naklíčená hnědá rýže (z biologického zemědělství)
Její složení je velmi podobné mateřskému mléku. Má regenerační, uklidňující a uzdravující kosmetické vlastnosti. Zajišťuje zdravou a vyváženou „výživu“ pro citlivou dětskou pokožku.
Výběr „dermo-aktivních“ cukrů
Oblíbená příchuť děti je sladká! Z tohoto důvodu jsme použili inovativní kosmetické postupy, kterými jsme pokryli zvýšené požadavky dětské pokožky na jemnost a účinnost.
Podstatou kosmetických produktů Trudi Baby je synergické působení rostlinných másel, přírodních vosků, vzácných rostlinných olejů, přírodních šťáv a drcených směsí.

Složení

Agua; Caprylic/Capric Triglyceride; Zinc Oxide; Ricinus Communis Seed Oil; Ethylhexyl
Cocoate; Diisostearoyl| Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate; Coco-Caprylate/Caprate; Orbignya
Oleifera Seed Oil; Betaine; Oryza Sativa Starch; Butyrospermum Parkii Butter; Glyceryl
Rosinate; Cocos Nucifera Oil; Hydrogenated Castor Oil; Persea Gratissima Oil; Camelina
Sativa Seed Oil; C10-18 Triglycerides; Magnesium Sulfate; Parfum; Jojoba Esters;
Tocopherol; Glycerin; Sodium Benzoate; Olea Europaea Oil Unsaponifiables; Helianthus
Annuus Seed Cera; Inulin; Alpha-Glucan Oligosaccharide; Cera Alba; Phytosterols;
Copernicia Cerifera Cera; Glyceryl Oleate; Polyglyceryl-3-Polyricinoleate; Propanediol;
Citic Acid; Polyglycerin-3; Acacia Decurrens Flower Cera; Germinated Oryza Sativa (Rice) Grain; Maltodextrin, Centaurea Cyanus Flower Extract; Viola Tricolor Extract;
Potassium Sorbate; Glucuronic Acid; Glucose; Rhamnose

Příbalový léták