Weleda Dětský zubní gel —50 ml

Přirozená prevence zubního kazu u mléčných zubů. Neobsahuje fluoridy, pěnicí tensidy, sladidla či syntetická sladidla, syntetické konzervační látky, barviva či příchutě.

Cena vč. DPH
138 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2709484 | Zbozi: 18102160

Popis produktu

Přirozená prevence zubního kazu u mléčných zubů. Neobsahuje fluoridy, pěnicí tensidy, sladidla či syntetická sladidla, syntetické konzervační látky, barviva či příchutě.

Účinné látky

Calendula officinalis

Užití

Dětský zubní gel. Obsahuje rostlinné výtažky podporující zažívání. Svou chutí velmi oblíben u dětí. Obsahuje rostlinné výtažky podporující zažívání. Čistí důkladně,ale šetrně. Při pravidelném čištění odstraňje zubní plak a chrání tak spolehlivě před vznikem zubního kazu u mléčných zubů.

Dávkování

Přiměřené množství zubní pasty naneseme na kartáček.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Ojedinělá alergie na některou ze složek.

Fakta

Vzhledem k tomu, že většinu pasty děti do 7 let spolykají, neobsahuje gel žádné součásti zatěžující trávicí systém dítěte. Obsahuje naopak látky příznivé pro zažívání.

Složení

Glycerin, voda, kyselina křemičitá, výtažek z květů měsíčku, alginát (přírodní látka s bobtnatými účinky), fenyklový éterický olej, éterický olej z máty kadeřavé, eskulin, limonen, mandlový olej.
Údaje o firmě
Weleda je švýcarská farmaceutická firma s devadesátiletou tradicí. Vznikla v roce 1921 jako malá farmaceutická laboratoř a dnes je celosvětově největším výrobcem léčiv přírodní medicíny a čisté přírodní BIO kosmetiky. Cílem přípravků Weleda je podpora a obnovení zdraví člověka. Sortiment Weledy obsahuje přes 100 kosmetických produktů a 1400 druhů léčiv. V ČR je dostupná čistá přírodní kosmetika, šťávy, sirupy a dietetika

Příbalový léták