Walmark Selen Active —30 tablet

Selen Aktiv - selen organického původu pro imunitu, zdravé vlasy a nehty je obohacen patentovaným BioPerinem®, který přirozeně zvyšuje absorpci a využitelnost vitaminů a minerálů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3155927 | Zbozi: 18108777

Popis produktu

Selen Aktiv - selen organického původu pro imunitu, zdravé vlasy a nehty je obohacen patentovaným BioPerinem©, který přirozeně zvyšuje absorpci a využitelnost vitaminů a minerálů.

Účinné látky

Selen
Bioperin

Užití

Tento produkt obsahuje vysoké množství selenu organicky vázaného na kvasnice, je navíc obohacen patentovaným BioPerinem©. BioPerin© přirozeně zvyšuje absorpci a využitelnost vitaminů a minerálů, čímž představuje unikátní řešení pro optimální doplňování těchto látek do organizmu. Selen je nezbytný pro funkci imunitního systému.
Pozitivně ovlivňuje plodnost mužů kvůli příspěvku na spermatogenezi. Selen také přispívá ke správné funkci štítné žlázy. Má antioxidační aktivitu; to znamená, že přispívá k ochraně tkání a buněk před oxidativním poškozením. Selen je rovněž důležitý pro udržení zdravých vlasů a nehtů.
Učinky selenu: nezbytný pro správnou funkci imunitního systému prospěšný pro zdraví prostaty přispívá ke správné funkci štítné žlázy jako antioxidant přispívá k ochraně před volnými radikály nezbytný pro udržení zdravých vlasů a nehtů.

Dávkování

1 tableta denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Složení

hmot./1 tbl. % DRHP*
Selen 100,0 ug 182
BioPerinB 5,0 mg -
Údaje o firmě
Wwww.walmark.cz

Příbalový léták