Walmark Detox Elixeer Max—42 tablet

Intenzivní 14denní detoxikační kúra s unikátním bylinným složením devíti pečlivě vybraných bylin obohacených o galaktooligosacharidy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3853679 | Zbozi: 18137504

Popis produktu

Intenzivní 14denní detoxikační kúra s unikátním bylinným složením devíti pečlivě vybraných bylin obohacených o galaktooligosacharidy.

Užití

Intenzivní 14ti denní detoxikační kůra s unikátním bylinným složením devíti pečlivě vybraných bylin obohacených o galaktooligosacharidy.
Učinky: - Pampeliška lékařská, yucca a chlorella přispívají k detoxikaci organismu - Ostropestřec mariánský a chlorella podporují zdraví jater a pomáhají je chránit před účinky škodlivých látek - Pýr plazivý, kořen kopřivy dvoudomé a listy břízy bělokoré pro podporu detoxikační funkce ledvin - Heřmánek římský, ostropestřec mariánský, listy břízy bělokoré a chlorella přispívají ke správnému zažívání - Pampeliška lékařská, pýr plazivý a listy břízy bělokoré pomáhají uchovat zdraví močových cest - Ostropestřec mariánský, pampeliška lékařská, chlorella a zelený ječmen chrání buňky před oxidativním stresem. - Zaměření na důležité orgány činných v procesu detoxikace - Rychlé a účinné řešení pro celkovou očistu těla - Intenzivní 14denní detoxikační kúra, kterou ucítíte - Silné složení s vysokým obsahem přírodních extraktů - Obohaceno o rozpustnou prebiotickou vlákninu

Dávkování

Obsahuje 7 blistrů. Jeden blistr obsahuje dávku na 2 dny.
Údaje o firmě
Wwww.walmark.cz

Příbalový léták