Vláknina + Spirulina —300 tablet

Doplněk stravy. Směs nerozpustných a rozpustných vláknin s řasou Spirulinou a vitamínem C v ochucených tabletách. Přípravek je možno pro jeho jemnost nechat rozpustit v ústech.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595125600393 | Zbozi: 18115898

Popis produktu

Doplněk stravy. Směs nerozpustných a rozpustných vláknin s řasou Spirulinou a vitamínem C v ochucených tabletách. Přípravek je možno pro jeho jemnost nechat rozpustit v ústech.

Účinné látky

Jablečná vláknina
Spirulina
Kys. Citronová

Užití

Směs vláknin ( jablečná, citrusová, pšeničná, z akácie...) v ochucených tabletách, obohacených vitaminem C a řasou spirulinou, s vysokým obsahem chlorofylu, karotenu, jodu a dalších pro organismus důležitých prvků. Vláknina v kombinaci se spirulinou působí velmi příznivě u diabetiků, u nichž dochází ke zlepšení glukózové tolerance. Dále při zácpě a některých onemocněních tlustého střeva a v neposlední řadě při snižování nadváhy, a to při spojení s biologicky vázaným trojmocným chromem obsaženým v
DiaStabilu-forte.

Dávkování

Doporučená denní dávka: - prevence je 1 tbl denně - na hubnutí je 3-9 tbl denně.
Tablety se přijímají během dne průběžně, nejlépe tak, že se nechají rozplynout v ústech nebo rozkoušou. Rovněž je možno celé tablety zapíjet vodou, nejlépe hodinu před jídlem.
Po dobu příjmu tablet je vhodné dbát na vyšší příjem tekutin a rovněž je výhodné přijímat zakysané mléčné výrobky.

Kontraindikace

Není určeno pro děti. Nevhodné pro osoby trpící celiakií a při nesnášenlivosti použitých surovin.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Skladování

slunečních paprsků a dětí. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete.
Uložení v chladnu prodlužuje dobu trvanlivosti výrobku.
Údaje o firmě www.sunpharm.cz
Vzhledem k tomu, že naše strava i přes svoji pestrost plně neobsahuje všechny potřebné pro život důležité živiny,rozhodli jsme se distribuovat potravinové doplňky české výroby, které splňují všechna přísná kritéria EU a jsou cenově dostupné veřejnosti. Mezi osvědčené preparáty patří unikátní výrobek, výsledek českých vědců DiaSTABIL-forte (obsahuje organicky vázaný prvek trojmocný chrom), který především ocenili diabetici při snižování glykemie.
Granulovaný LECITIN, který snižuje cholesterol, zlepšuje pamět a pod., není vyroben z geneticky modifikované sóji a je jeden z nejčistších na našem trhu.
Přípravky ©s © řasou © Spirulinou © (VITAMIN+SPIRULINA, © ACEROLA+SPIRULINA,
JOD-SELEN+SPIRULINA, VLÁKNINA+SPIRULINA) jsou pro svoji účinnost velmi žádané.
Z ostatních preparátů lze upozornit na GELAMAX (želatinový nápoj),pro zlepšení funkčnosti kloubů, PASTILKY SEVAK (stop nachlazení).
Firma SUNPHARM s.r.o. byla založena začátkem roku 1996 a v roce 2006 oslavila 10 let svého trvání na českém trhu. Na základě dlouhodobých zkušeností jsme se soustředili na distribuci potravinových doplňků, dovozu zdravotních kompresivních punčoch a dalších speciálních výrobků pro náš trh.
Firma se stabilizovala a úspěšně prosperuje na českém trhu díky kvalitním a cenově dostupným výrobkům. Chtěli bychom poděkovat především těm zákazníkům, kteří nám zachovávají přízeň a věrnost.

Příbalový léták