Bolid Jod Selen + Spirulina—100 tablet

Tablety ze sušených kvasnic s organicky vázaným jódem a selenem zajišťující velmi dobře vstřebatelnou formu se synergickými účinky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595125600454 | Zbozi: 18113716

Popis produktu

Tablety ze sušených kvasnic s organicky vázaným jódem a selenem zajišťující velmi dobře vstřebatelnou formu se synergickými účinky.

Užití

Tablety ze sušených kvasnic s organicky vázaným jódem a selenem (velmi dobře vstřebatelná forma). Příjem jódu a selenu v ČR je obecně nedostačující, zvýšený příjem je vhodný zejména u dětí, osob náročně duševně i fyzicky pracujících a při pobytu ve zhoršeném prostředí.

Dávkování

Doporučená denní dávka je 1 tableta.

Fakta

Spirulina - sladkovodní řasa : - zlepšuje vstřebávání minerálů - posiluje imunitní systém - snižuje cholesterol - pomáhá při snižování nadváhy - reguluje hladinu cukru v krvi

Poznámka

Se vstupem do nového tisíciletí oslavila naše firma pětileté narozeniny. Na základě dlouhodobých zkušeností jsme se soustředili ma distribuci potravinových doplňků, zdravotních kompresivních punčoch, kompletů lékovek a dalších doplňujících výrobků.
Firma se stabilizovala a úspěšně prosperuje na českém trhu díky kvalitním výrobkům, které prokázaly svoji účinnost. Chtěli bychom poděkovat především těm zákazníkům, kteří nám zachovávají přízeň a věrnost.
Mezi osvědčené preparáty patří DiaSTABIL - forte (obsahuje stopový prvek chrom) a čistý granulovaný Lecitin, jejíchž efektivnost ocenili především diabetici při snižování glykémie a cholesterolu. K novějším patří výrobky spojené s řasou Spirulinou. V neposlední řadě je nutno vyzvednout např. GELAMAX (želatinový nápoj), CREATIN monohydrát a další. Jsme rádi, že mnoho z Vás si oblíbilo naše jíž řadu let dovážené kvalitní kompresivní punčochy GLORIA - MED, částečně hrazené VZP, které splňují všechny mezinárodní certifikáty kvality. Na základě dobrých zkušeností s těmito punčochami jsme začali importovat další novou značku SOLIDEA. Tyto patentové kompresivní mikromasážní punčochy si od začátku získaly pro svůj design oblibu u našeho něžného pohlaví, což nám působí velkou radost.
Údaje o firmě www.sunpharm.cz

Příbalový léták