Vitar Probiotika EKO—30 kapslí

Veganské kapsle s obsahem čtyř probiotických kmenů, vitaminu C a vlákniny inulin. Jsou určeny k podpoře imunitního systému a doplnění střevní mikroflóry, která je důležitá pro fungování lidského organismu. Výrobek je balen v ekologicky šetrném obalu.

Cena vč. DPH
111 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3931251 | Zbozi: 18135667

Popis produktu

Veganské kapsle s obsahem čtyř probiotických kmenů, vitaminu C a vlákniny inulin.
Jsou určeny k podpoře imunitního systému a doplnění střevní mikroflóry, která je důležitá pro fungování lidského organismu. Výrobek je balen v ekologicky šetrném obalu.

Užití

Přirozenou součástí trávícího traktu je střevní mikroflóra, kterou tvoří miliardy bakterií. Ty jsou důležité pro fungování lidského organizmu. Harmonie mikroflóry může být narušena celou řadou vlivů, jako jsou nevhodná strava, přemíra cukrů, překyselení organizmu, stres, užívání antibiotik.
Veganské kapsle obsahují kombinaci 4 kmenů bakterií, které mohou obohatit střevní mikroflóru. Navíc obsahují vlákninu z čekanky — inulin a vitamin C, který je pro fungování lidského organizmu velmi důležitý. Příznivě ovlivňuje imunitní systém, podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle.
Vitar EKO Friendly představuje novou výrobkovou řadu produktů, které byly vyrobeny s ohledem jak na kvalitu nabízených produktů, tak na vytvoření nejmenšího možného zbytkového odpadu.

Dávkování

Doporučené denní dávkování: dospělí a děti od 12 let 1 kapsli denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Není určeno pro děti do 12 let.

Fakta

Výrobek je ve formě celulozových kapslí, je vhodný i pro VEGANY.

Poznámka

Vitar EKO Friendly představuje novou výrobkovou řadu produktů, které byly vyrobeny s ohledem jak na kvalitu nabízených produktů, tak na vytvoření nejmenšího možného zbytkového odpadu.

Složení

Obsah aktivních složek v 1 kapsli: 4 probiotické kmeny (Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bacillus coagulans) 1,5 miliardy, vitamin C 80 mg, inulín 100 mg.

Příbalový léták