VitaHarmony Gravital Gummies—60 gummies

Gravital® Gummies jsou moderním nástupcem tabletové formy přípravků pro těhotné a kojící ženy. Přípravek je vhodný i v období plánování těhotenství. Jedná se o pečlivě zvolený komplex vybraných vitaminů obohacený o rybí olej, DHA a EPA. Skvěle chutnají.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3133619 | Zbozi: 18118100

Popis produktu

Gravital? Gummies jsou moderním nástupcem tabletové formy přípravků pro těhotné a kojící ženy. Přípravek je vhodný i v období plánování těhotenství. Jedná se o pečlivě zvolený komplex vybraných vitaminů obohacený o rybí olej, DHA a EPA. Skvěle chutnají.

Užití

Jedná se o pečlivě zvolený komplex vybraných vitaminů obohacený o rybí olej, tzv. nenasycené mastné kyseliny - eikosapentaenová (EPA) a dokosahexaenová (DHA).
Zdrojem důležité DHA je pro dítě výhradně matka. Gummies jsou na bázi rostlinného pektinu, jsou bez barviv a náhradních sladidel. Tuto skvělou novinku si můžete vychutnat v osvěžujících přírodních příchutích višně, citronu a pomeranče. Produkt neobsahuje želatinu. Kyselina listová napomáhá k růstu zárodečných tkání během gravidity. Vitamin
B6 přispívá k dobrému fungování nervové soustavy a psychické činnosti. Vitamin B12 hraje důležitou roli při tvorbě červených krvinek. Vitamin D je významný pro normální stav kostí, zubů a svalů.

Dávkování

2 pektinové gummies denně.

Příbalový léták