Vasa—90 tobolek

Přípravek obsahující bioenergeticky aktivovaný (harmonizovaný) uhličitan vápenato-hořečnatý jako katalyzátor biochemických procesů. Účinnost přípravku je dána fyzikálním zpracováním uhličitanu vápenato-hořečnatého. Nepůsobí chemicky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045740103 | Zbozi: 18109343

Popis produktu

Přípravek © obsahující © bioenergeticky © aktivovaný © (harmonizovaný) © uhličitan vápenato-hořečnatý jako katalyzátor biochemických procesů. Účinnost přípravku je dána fyzikálním zpracováním uhličitanu vápenato-hořečnatého. Nepůsobí chemicky.

Účinné látky

100% čistý dolomitický vápenec

Užití

Přípravek — obsahující | bioenergeticky © aktivovaný © (harmonizovaný) — uhličitan vápenato-hořečnatý jako katalyzátor biochemických procesů.
Učinnost přípravku je dána fyzikálním zpracováním uhličitanu vápenato-hořečnatého.
Nepůsobí chemicky. Účinnost přípravku byla empiricky ověřena zkušenostmi uživatelů v posledních 10 letech.
Bioenergeticky zpracovaný (harmonizovaný) uhličitan vápenato-hořečnatý je látka podobná katalyzátoru. Každý katalyzátor se vyznačuje tím, že chemicky nevstupuje do chemických, popř. biochemických reakcí, ale významně je ovlivňuje.

Dávkování

Je nutno dodržet náběhový režim užívání uvedený na obalu přípravku. Při náběhovém režimu se postupně zvyšuje dávka až na jednu kapsli denně. V některých případech uvedených v informacích na webu je vhodné náběhový režim prodloužit tak, aby byla užita jedna kapsle v prvním týdnu, dvě kapsle v průběhu druhého týdne ne najednou, tři kapsle v průběhu třetího týdne ne najednou, ale rozloženě během týdne, čtyři kapsle čtvrtý týden rozloženě, pět kapslí pátý týden, šest kapslí šestý týden a dále pak jednu kapsli denně.
Doba užívání VASY není časově omezena, nejkratší doba užívání by neměla být kratší než šest měsíců, to obnáší dvě balení VASY.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

Neinvazní účinný prostředek s úspěchem použitelný před invazními lékařskými zákroky.

Poznámka

Zde uvedená tvrzení se zakládají pouze na naší zkušenosti s výrobkem a nejsou forenzně nebo vědeckou analýzou získaným poznatkem, protože jde o doplněk stravy a ne lék.

Složení

Jedna dávka obsahuje: - Vápník: 66,5 mg = 8,3% DDD - Hořčík: 33,1 mg = 11% DDD.
Obsah vápníku ve 100 g ....22 g; Obsah hořčíku ve 100 g ....11 g.
Stopové prvky v množství přípustném normou pro potraviny. Hmotnost obsahu 27 g +/- 5 %.
Údaje o firmě
VASA - informace na webu: http://ciste-cevy.cz

Příbalový léták