Uxitol 25 Softwalk balzám na paty—50 ml

UXITOL25® Softwalk balzám na nohy je určen k ošetření suché, popraskané kůže na patách a chodidlech. Obsahuje 25 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci.

Cena vč. DPH
154 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3732717 | Zbozi: 18130596

Popis produktu

UXITOL25© Softwalk balzám na nohy je určen k ošetření suché, popraskané kůže na patách a chodidlech. Obsahuje 25 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci.

Užití

UXITOL 25 Softwalk balzám na nohy je určen k ošetření suché, popraskané kůže na patách a chodidlech. Obsahuje 25 % urey a další vyživující složky, které pronikají hluboko do kůže a dodávají optimální zvláčnění a hydrataci. Napomáhá k odloučení ztvrdlé a suché pokožky. Nemastná konzistence. Obohacen o panthenol a bambucké máslo.

Dávkování

Naneste dostatečné množství balzámu na chodidla 2x denně (ráno a večer) a vmasírujte do pokožky. Před i po aplikaci si umyjte a osušte ruce. Uxitol25 Softwalk je možné používat pravidelně každý den i jako preventivní péči.

Příznaky

zhrublá pokožka na patách, suchá a rozpraskaná pokožka na patách a chodidlech

Kontraindikace

Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku.

Fakta

Pouze k zevnímu použití. Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku. Nepoužívejte na otevřené rány. Chodidla bezprostředně po nanesení balzámu mohou být kluzká. Zamezte kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. V případe výskytu místní vyrážky nebo podráždění přestaňte přípravek používat a poraďte se s Vaším lékařem. Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Uchovávejte do 25"C.

Složení

Agua, Urea, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate, Paraffinum
Liguidum, PEG-20 Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Paraffin, Gluconolactone,
Phenoxyethanol, Sodium PCA, Centipeda Cunninghamii Extract, Tocopheryl| Acetate,
Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Arginine, Melaleuca Alternifolia
Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Citric Acid, Lactic Acid, Limonene.

Příbalový léták