Ubrousky pro péči při inkontinenci 3M Cavilon—8 ks

Zdravotnický prostředek

3M™ Cavilon™ Ubrousky pro péči při inkontinenci pro mytí/ koupel celého těla a péči o pokožku při inkontinenci bez nutnosti oplachu vodou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3088961 | Zbozi: 18113120

Popis produktu

3M"“ Cavilon"“ Ubrousky pro péči při inkontinenci pro mytí/ koupel celého těla a péči o pokožku při inkontinenci bez nutnosti oplachu vodou.

Užití

Pro čištění kůže po každé epizodě inkontinence doporučujeme používat tyto ubrousky pro péči při inkontinenci. Tyto ubrousky kůži čistí, hydratují a ochraňují. Tim umožňují snadnou realizaci klíčových prvků preventivního programu úspěšného potlačení výskytu dermatitidy vyvolané inkontinencí. Jestliže je zapotřebí ještě další ochrana pokožky, pak mějte na paměti, že tyto ubrousky Cavilon pro péči při inkontinenci jsou kompatibilní s odolným ochranným krémem 3M"“ Cavilon"“ Durable
Barrier Cream a nedráždivým ochranným filmem 3M"“ Cavilon"“ No Sting Barrier Film.

Dávkování

Balení otevřete tak, abyste nepoškodili či neodstranili štítek. Znečištěné prádlo pacientovi svlékněte. Znečištěnou oblast těla opakovaně otírejte vždy čistým ubrouskem tak dlouho, dokud nebude zcela zbavená nečistoty.

Fakta

Pouze pro vnější použití! Vyvarujte se styku s očima. Ubrousky nejsou určeny k desinfekci kůže. Určeno pouze pro individuální péči o pacienta.
Produkt lze používat za pokojové teploty, nebo Ize ohřát; Ize ohřívat i v mikrovlnné troubě na vhodný teplotní stupeň podle potřeby. Rukavice snižují vnímání teploty, a proto pozor při jejich používání — nepoužívejte ubrousek dokud není ochlazen na vhodnou teplotu, abyste pacientovi nezpůsobili bolest či nedošlo k popálení pacienta. Použitý ubrousek či otevřené balení již nikdy znovu neohřívejte.

Poznámka

Nesplachujte ubrousky do WC. Balení vždy po odebrání ubrousku pečlivě uzavřete.
Pokud zjistíte, že obal nebo ubrousek je zašpiněn, zlikvidujte jej.

Složení

Voda, dimethikon, fenoxyetanol, glycerin, benzoan sodný, Polysorbát 20, sorbát draselný, dvojsodná sůl kyseliny ethylendiamintetraoctové (EDTA), cyklopentasiloxan, dimethiconol,
Leureth-4, Laureth-23, Steareth-2, Steareth-100, propylenoglykol, etylhexylglycerin, monohydrát kyseliny citronové, citrát trojsodný.

Příbalový léták