Traumacel Pulvis sterilní prášek—2 g

Zdravotnický prostředek

Traumacel P je sterilní vstřebatelný hemostatický prášek určený k zástavě kapilárního nebo netlakového venózního krvácení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8590317101207 | Zbozi: 18102012

Popis produktu

Traumacel P je sterilní vstřebatelný hemostatický prášek určený k zástavě kapilárního nebo netlakového venózního krvácení.

Účinné látky

Carboxycellulosum calcium

Užití

Přípravek je organismem dokonale snášen a nenarušuje biologické hojivé procesy.
Rychle se vstřebává a odbourává. Uplné hemostázy je dosaženo během 2 minut od aplikace. Je široce používán v ambulantní i klinické praxi ve všech oborech chirurgie.

Kontraindikace

Nežádoucí účinky

Poznámka

Je hojně používán i v domácnostech a je určen k zástavě drobného krvácení z povrchových ran jako jsou odřeniny, menší řezné a tržné rány.

Složení

Carboxycellulosum calcium (vápenatá sůl oxidované celulózy) 100%
Údaje o firmě
Společnost BIOSTER, a.s vznikla jako soukromá společnost v roce 1993, ovšem s historií sahající až do roku 1972, kdy bylo založeno původní Centrum radiačních technologií. BIOSTER, a.s. se zabývá výrobou zdravotnických potřeb. Poskytuje však i službu radiační sterilizace - tato ozařovna byla první svého druhu v České republice.
Společnost je certifikována podle přísných evropských standardů ošetřujících výrobu zdravotnických potřeb, všechny produkty jsou opatřeny CE známkou.
Wwww.bioster.cz

Příbalový léták