Teploměr digitální Omron rychlý Eco-Temp Smart

Zdravotnický prostředek

Rychlý digitální teploměr, měření trvá jen 10 sekund Vynikající poměr kvality/ceny, snadné použití, vodě-odolný, paměť poslední naměřené hodnoty, zvuková signalizace.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015672104891 | Zbozi: 18121173

Popis produktu

Rychlý digitální teploměr, měření trvá jen 10 sekund Vynikající poměr kvality/ceny, snadné použití, vodě-odolný, paměť poslední naměřené hodnoty, zvuková signalizace.

Užití

Tento dig. teploměr OMRON vyniká výhodným poměrem kvality/ceny, snadné velmi rychlé měření 10 sec., novým lékarským designem, snadnou obsluhou, popsanou v doprovodném návodu:po vyjmutí teploměru z krabičky, stiskněte zapínací tlačítko, ozve se krátký akustic.signál zapnutí, pak přiložte teploměr dle způsobu měření (axilární,rektální či orální) na zvolené místo lidského těla.

Dávkování

Pravidelné měření, vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu.

Kontraindikace

Nejsou popsány.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Přístroj nečištěte jiným způsobem, či látkou, než je popsáno v doprovodném návodu u výrobku, mohlo by to ovlinit funkčnost a přesnost přístroje.

Poznámka

Likvidace tohoto výrobku či použitých baterií musí být provedena v souladu s místními předpisy pro likvidaci elektronických výrobků. V žádném případě, nevyhazujte přístroj či vybité baterie do smíšeného komunálního odpadu! Výrobek odevzdejte v nejbližším odpadním dvoře či prodejně, kde se výrobek zakoupil.
Likvidace přístroje je bezplatně zajištěna ve sběrných dvorech elektroodpadu, více informací © konkrétních místech zjistíte na stránkách společnosti RETELA (www.retela.cz), která pro CELIMEDs.r.o likvidaci zajišťuje.
Údaje o firmě
Společnost CELIMED, s.r.o. je autorizovaným distributorem OMRON-zdravotnická technika pro ČR.
Wwww.celimed.cz www.krevnitlak.cz

Příbalový léták