Tee Kandisin Stevia—200 tablet

Kandisin STEVIA přírodní sladidlo. 200 tablet v dávkovači. Kandisin Stevia obsahuje vysoce kvalitní rostlinné složky, sladké Steviol-glykosidy, které se získávají z rostliny Stevia.

Cena vč. DPH
121 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2753771 | Zbozi: 18107343

Popis produktu

Kandisin STEVIA přírodní sladidlo. 200 tablet v dávkovači. Kandisin Stevia obsahuje vysoce kvalitní rostlinné složky, sladké Steviol-glykosidy, které se získávají z rostliny
Stevia.

Účinné látky

steviol-glykosid

Užití

Kandisin Stevia je přírodní sladidlo pro Váš šálek čaje, kávy nebo pro další nápoje.
Kandisin Stevia obsahuje vysoce kvalitní rostlinné složky, sladké Steviol-glykosidy, které se získávají z rostliny Stevia. Bez cukru — šetrný k zubům — bez laktózy.

Dávkování

Přípustné množství denní spotřeby: 0,3 tablety/den/kg tělesné hmotnosti. Dospělý o hmotnosti 70kg může spotřebovat až 21 tablet denně.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

1 tableta KANDISIN STEVIA odpovídá cca jedné čajové lžičce (4g) cukru.

Poznámka

Průměrné nutriční hodnoty na 1 tabletu: Energetická hodnota 0,2 kJ (0,05 kcal), Bílkoviny 0,001 g, Sacharidy celkem 0,002 g, z toho cukry 0,0 g, Tuky celkem 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g, Vláknina 0,0 g, Sodík 0,007 g.

Složení

Sladidlo Steviol-glykosid, hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina vinná, přírodní aroma.
Údaje o firmě
TEEKANNE má ve svém oboru skoro 125-ti leté dějiny, tedy velmi bohatou minulost. Po celá léta, má TEEKANNE jasnou filozofii, kterou se bez výjimek řídí a která pomáhá plnit stanovené cíle, a i do budoucna bude vodítkem pro úspěchy.

Příbalový léták