Stevia Sweetiva—200 tablet

Stevia Sweetiva - náhr.sladidlo, vyráběné čistě na přírodní bázi - z rostliny Stevia Rebaudiana. Z jedné rostliny je cca 0,5 kg sušených lístků, což je cca 100-150 kg cukru. Nejdůležitější látky: glykosidy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2696699 | Zbozi: 18106748

Popis produktu

Stevia Sweetiva - náhr.sladidlo, vyráběné čistě na přírodní bázi - z rostliny Stevia
Rebaudiana. Z jedné rostliny je cca 0,5 kg sušených lístků, což je cca 100-150 kg cukru.
Nejdůležitější látky: glykosidy.

Účinné látky

Stevia Rebaudiana

Užití

Náhradní sladidlo - doplněk stravy.
Vyráběna na ryze přírodní bázi - z rostliny Stevia rebaudiana - dorůstající výšky 60 až 90 cm, bohaté na nať a listy. Z jihoamerického kontinentu, z oblasti kolem řeky Paraná, která protéká územím Brazílie i Paraguaye, byla importována do asijských zemí, kde se jejímu výzkumu a uvedení na trh věnovali Japonci, Číňané, Indové a Korejci. Později si také našla místo i v Evropě.
Vlastnosti výrobku Stevia Sweetiva: - efektivní a přírodní náhrada cukru, - nahrazuje všechna umělá sladidla, - 200 až 300x sladší než cukr, bez kalorií, - pomáhá udržovat v rovnováze cukr v krvi a játrech (vhodné pro diabetiky), - podporuje dobré trávení, odtučňuje a pomáhá udržovat váhu (redukční diety), - reguluje bakterie v ústní dutině, ničí bakterie zubního plaku a kazu, - má příznivé účinky při aplikaci akné, dermatitis, ekzémy, atd. - snižuje únavu a únavový syndrom.

Dávkování

Užívání: Dle potřeby ke slazení nápojů, zvýrazňuje chuť nápoje - vhodné především ke slazení čaje. Denně maximálně 5 tbl.na každých 15 kg tělesné hmotnosti. Doporučujeme při dietních režimech. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Kontraindikace

Není vhodné pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Plnicí látka hydrogenuhličitan sodný (E 500), kyselící látka mononatriumcitrát (E 331), sladicí látka steviové glykosidy, dělicí látka L-leucin.
Balení 200 tablet (cca 11 g) 1 tableta odpovídá sladivosti cca 3 g cukru.

Příbalový léták