Syneslim Synefrin + Karnitin—60 tablet

Přípravek Syneslim obsahuje dvě účinné látky, SYNEFRIN a L-KARNITIN TARTRAT, které napomáhají při regulaci tělesné hmotnosti..

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2711118 | Zbozi: 18124735

Popis produktu

Přípravek Syneslim obsahuje dvě účinné látky, SYNEFRIN a L-KARNITIN TARTRAT, které napomáhají při regulaci tělesné hmotnosti..

Užití

SYNEFRIN: Je to látka alkaloidní povahy, vyskytující se v oplodí pomerančovníku ( citrus aurantium). Je určitou legální alternativou efedrinu, ale nemá negativní centrální účinky jako efedrin. Používá se především při regulaci tělesné hmotnosti, protože vyvolává v organismu „pocit chladu „( působí pouze na receptory — zimu necitíte ). Tím tělo začne produkovat více tepla a následně spotřebovávat více energie z tělesného tuku. Tento účinek funguje nejen při fyzické zátěži, ale i v klidu.
L-KARNITIN TARTRAT: Po chemické stránce je látkou velmi podobnou aminokyselinám a je běžně přítomný v lidském organismu. Má mnoho pozitivních účinků. napomáhá při regulaci tělesné hmotnosti napomáhá při regeneraci po fyzické zátěži napomáhá při srdeční činnosti napomáhá zvyšovat odolnost organismu.

Dávkování

  • Bez fyzické zátěže: 1 tableta ráno, 1 tableta v poledne ( Nejvyšší doporučená denní dávka).
  • Při fyzické zátěži: 2 tablety 30min. před zátěží ( Nejvyšší doporučená denní dávka).
    Nejvyšší doporučená dávka (2 tabletky za den) se nesmí překročit. Neužívat před spaním. Dostatečně zapít tekutinou. Nepřekračujte denní dávkování.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Upozornění: Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah malých dětí. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Dodržujte doporučené dávkování.

Skladování

mrazem a přímým slunečním zářením. Uchovávat v suchu a temnu.

Složení

Učinné látky obsah v jedné tabletě:
Synefrin bmg,
L-karnitin tartrat 200mg.
Pomocné látky:
Mikrokrystalická celulóza ( E460,protispékavá látka), laktóza ( objemovéčinidlo), oxid křemičitý (E551,protispékavá látka), stearan hořečnatý (E470b,protispékavá látka).
Obsah: 60 tablet
Hmotnost obsahu: 27 g
Údaje o firmě
NUTRICIUS s.r.o., Dopravní 500/9, 104 00 Praha 10

Příbalový léták