Syneslim Synefrin + Karnitin—120 tablet

Přípravek Syneslim obsahuje dvě účinné látky, SYNEFRIN a L-KARNITIN TARTRAT, které napomáhají při regulaci tělesné hmotnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2741032 | Zbozi: 18127763

Popis produktu

Přípravek Syneslim obsahuje dvě účinné látky, SYNEFRIN a L-KARNITIN TARTRAT, které napomáhají při regulaci tělesné hmotnosti.

Užití

SYNEFRIN: Je to látka alkaloidní povahy, vyskytující se v oplodí pomerančovníku ( citrus aurantium). Je určitou legální alternativou efedrinu, ale nemá negativní centrální účinky jako efedrin. Používá se především při regulaci tělesné hmotnosti, protože vyvolává v organismu „pocit chladu „( působí pouze na receptory — zimu necitíte ). Tím tělo začne produkovat více tepla a následně spotřebovávat více energie z tělesného tuku. Tento účinek funguje nejen při fyzické zátěži, ale i v klidu.
L-KARNITIN TARTRAT: Po chemické stránce je látkou velmi podobnou aminokyselinám a je běžně přítomný v lidském organismu. Má mnoho pozitivních účinků. napomáhá při regulaci tělesné hmotnosti napomáhá při regeneraci po fyzické zátěži napomáhá při srdeční činnosti napomáhá zvyšovat odolnost organismu.

Dávkování

Bez fyzické zátěže: 1 tableta ráno, 1 tableta v poledne ( Nejvyšší doporučená denní dávka).
Při fyzické zátěži: 2 tablety 30min. před zátěží ( Nejvyšší doporučená denní dávka).
Nejvyšší doporučenou dávka -2 tabletky za den- se nesmí překročit. Neužívat před spaním. Dostatečně zapít tekutinou. Nepřekračujte denní dávkování.

Kontraindikace

Neužívat před spaním.

Fakta

Upozornění: Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah malých dětí. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Dodržujte doporučené dávkování.

Skladování

mrazem a přímým slunečním zářením. Uchovávat v suchu a temnu.

Složení

Učinné látky obsah v jedné tabletě:
Synefrin bmg,
L-karnitin tartrat 200mg.
Pomocné látky:
Mikrokrystalická celulóza ( E460,protispékavá látka), laktóza ( objemovéčinidlo), oxid křemičitý (E551,protispékavá látka), stearan hořečnatý (E470b,protispékavá látka).
Obsah: 120 tablet
Hmotnost obsahu: 54 g
Údaje o firmě
NUTRICIUS s.r.o., Dopravní 500/9, 104 00 Praha 10

Příbalový léták