Swiss NatureVia Vitamin D3 - Efekt 400 IU—kapky 10,8 ml

Čistý vitamin D3 v olivovém oleji vhodný pro všechny věkové kategorie. Jednoduché dávkování, ideální pro celou rodinu a alternativa k tabletám.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3820363 | Zbozi: 18131898

Popis produktu

Čistý vitamin D3 v olivovém oleji vhodný pro všechny věkové kategorie. Jednoduché dávkování, ideální pro celou rodinu a alternativa k tabletám.

Účinné látky

vitamín D3(cholecalciferol)

Užití

Vitamín D je potřebný pro správný růst a vývin kostí u dětí. Přispívá ke správné funkci imunity,vstřebávání vápníku z potravy, k udržení zdravých zubů, kostí a ke správné funkci svalu. Podílí se na procesu dělení buněk.

Dávkování

Kojenci a děti do 12 let 1-2 kapky denně, děti od 12 let a dospělí 2 kapky denně.

Fakta

Vitamín D se tvoří v pokožce při vystavení slunečnímu záření (90%). Stravou lze přijmout pouze 5-10%, a to hlavně z mořských ryb. Odhaduje se, že 50-70% Evropanů trpí nedostatkem vitamínu D. Příčin je více, jednou z nich je používání opalovacích krémů, které blokuje produkci vit.D v kůži o víc než 90%.Dlouhodobý nedostatek vit.D je spojován s řadou nemocí vč. rakoviny, cukrovky, osteoporózy, kardiovaskulárních a autoimunitních chorob (lidé trpící např.rakovinou a roztroušenou sklerózou mají vždy těžký nedostatek vit.D).

Poznámka

Pro diagnostiku a léčbu jakékoliv nemoci vyhledejte svého lékaře! Doplňky stravy mohou sloužit jako vhodný doplněk léčby doporučené lékařem, nenahrazují lékařem předepsané léky ani vyváženou stravu.Čtěte příbalovou informaci.

Složení

Vitamin D3 (Cholecalciferol, 400 I.U. ) 10 mcg (200% DRHP*) v 1 kapce *"DRHP- denní referenční hodnota příjmu.

Příbalový léták