Sunar BIO příkrm Batáty, hovězí maso a čočka—235g

BIO masozeleninový příkrm obsahuje vybranou zeleninu, libové hovězí maso a luštěniny. Konzistence s většími kousky je ideální pro rozvoj schopnosti kousat a polykat pevnou stravu. Vše v nejvyšší BIO Baby kvalitě, bez konzervačních látek, barviv a aromat.

Cena vč. DPH
77 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks


PDK: 4756228 | Zbozi: 18148909

Popis produktu

BIO masozeleninový příkrm obsahuje vybranou zeleninu, libové hovězí maso a luštěniny.
Konzistence s většími kousky je ideální pro rozvoj schopnosti kousat a polykat pevnou stravu. Vše v nejvyšší BIO Baby kvalitě, bez konzervačních látek, barviv a aromat.

Užití

Sunar BIO masozeleninový příkrm Batáty, hovězí maso, čočka 235g. Od ukončeného 10. měsíce.
Sunar BIO masozeleninový příkrm kombinuje vybranou zeleninu, libové hovězí maso a luštěniny. Konzistence s většími kousky je ideální pro rozvoj schopnosti kousat a polykat pevnou stravu. Vyvážený obsah surovin v souladu s výživovými potřebami dětí od ukončeného 10. měsíce věku. Díky šetrnému zpracování si zachovává přirozenou barvu, vůni a skvělou chuť. Vše v nejvyšší BIO Baby kvalitě, bez přídavku soli, konzervačních látek, barviv a aromat.

Dávkování

Sklenička je jedna ideální porce jídla.

Fakta

Víčko, které musí při otevření klapnout, sundejte a ohřejte odebrané malé množství nebo celý obsah i se skleničkou bez víčka ve vodní lázní Nevařte! Po ohřátí obsah důkladně promíchejte, aby byl zajištěn rovnoměrný ohřev. Před podáním zkontrolujte teplotu příkrmu. Již jednou ohřáté nespotřebované množství neuchovávejte. Používejte výhradně plastovou lžičku, kovová by mohla skleničku poškodit.
Skladujte v suchu při teplotě do 24"C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nespotřebované neohřáté množství skladujte v uzavřeném obale v chladničce a spotřebujte do 24 hod.

Složení

Zelenina“ 43% (batáty“ 16,5%, rajčatové pyré z koncentrátu“ 15,5%, cibule“ 6,5%, kukuřice“ 4,5%, pitná voda, čočka“ 6%, hovězí maso“ 4,2%, ovesné vločky“ , řepkový olej“ , petržel“ , bílý pepř“. *Z ekologického zemědělství.
Údaje o firmě
Wwww.Sunar.cz

Příbalový léták