Strong Nature Zelená káva PLUS—45 sáčků

Strong Nature Zelená káva Pus je doplněk stravy vyrobený z výtažku ze zelené kávy a glukomannanu, který přispívá ke snižování hmotnosti. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g glukomannanu denně v rámci nízkoenergetické diety.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2908144 | Zbozi: 18115306

Popis produktu

Strong Nature Zelená káva Pus je doplněk stravy vyrobený z výtažku ze zelené kávy a glukomannanu, který přispívá ke snižování hmotnosti. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g glukomannanu denně v rámci nízkoenergetické diety.

Užití

Podle klinických studií chlorogenové kyseliny ze zelené kávy snižují vstřebávání glukózy z tenkého střeva a regulují uvolňování glukózy z jater do krevního oběhu, čímž přispívají ke spalování tuků a jejich využití jako zdroj energie. Tento proces podporuje redukci tukové tkáně.
Glukomannan po užití v kyselém prostředí žaludku reaguje s tekutinami a je schopen absorbovat vodu až do 200 násobku své hmotnosti. Nabobtná na skoro 200 násobek své původní velikosti a vytvoří gelovitou hmotu. Díky tomuto zvětšení vyvolává pocit sytosti.
Studie ukázaly, že gel se vytváří v žaludku kolem částeček potravy a tím způsobuje, že trávicí enzymy uvolňují z potravy sacharidy a tuky pomaleji. Kromě toho, glukomannan funguje jako magnet, přitahuje a váže na sebe tuky a oleje a přirozenou cestou je vynáší z trávicího traktu. Neváže však minerály a vitamíny, potřebné pro zachování zdraví. Je třeba dodat, že část v tucích rozpustných vitamínů a minerálů může být vázána glukomannanem. Glukomannan váže na sebe i žlučové kyseliny. Vyvolává to zvýšenou tvorbu žlučových kyselin z cholesterolu v játrech a tím snížení hladiny cholesterolu v krvi.

Dávkování

3-krát denně po jednom sáčku. Obsah sáčku Strong Nature Zelená káva Plus zalít 100 ml teplé vody. Vypít 30 minut před jídlem spolu s 1— 2 sklenicemi vody.

Kontraindikace

Nedoporučuje se užívání přípravku těhotným a kojícím ženám, dětem, osobám se srdečními či cévními chorobami v pokročilém stadiu, s vysokým krevním tlakem a trpícím na diabetes typu 1. Přípravek může snižovat hladinu cukru v krvi.

Fakta

Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit! Uchovávejte mimo dosah malých dětí! Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada rozmanité stravy!
Glukomannan se musí užívat s přiměřeným množstvím tekutin. Nedostatečný příjem tekutin může spůsobit nabobtnání glukomannanu a zablokování hrdla, jícna nebo střeva.
Neužívejte tento přípravek, jestliže máte potíže s polykáním. Když po užití tohoto produktu byste pociťovali bolesti v oblasti hrudi, zvracení, obtíže při dýchání nebo polykání, okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Nedoporučuje se užívání lipofilných léčiv, vitaminových a minerálních doplňků po dobu 3 hodin od užití přípravku.

Složení

Název výživné látky Množství výživné látky v 1 sáčku (5,183 g) % z doporučeného množství denního příjmu
Instantní káva 2,0 g - sušené sójové mléko 2,0 g -
Aktivní látka
LuraLean© glukomannan (propolmannan) 1,05 g - - extrakt z kořenů Amorphopahallus konjac, standardizovaný na min. 95 % vlákniny
Svetol? - suchý standardizovaný extrakt 133,3 mg - ze zelené kávy (Coffea canephora robusta P.) se 45 — 50 % chlorogenových kyselin

Příbalový léták