Sójový nápoj extra protein—350 g

Sójový nápoj s proteiny. Snižuje riziko srdečních onemocnění, prospívá trávicímu ústrojí a celkovému metabolismu člověka.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3241289 | Zbozi: 18114080

Popis produktu

Sójový nápoj s proteiny. Snižuje riziko srdečních onemocnění, prospívá trávicímu ústrojí a celkovému metabolismu člověka.

Užití

Sojový nápoj Extraprotein poskytuje zdroj bílkovin rostlinného původu obohacený o základní vitamíny (A, B1, B3, B6, B12, C) a minerály (Ca, P). Další důležitou složkou je inulin, což je zdroj rozpustné vlákniny). Vápník, který zajišťuje správnou činnost trávicích enzymů, v kombinaci s inulinem a vlákninou z ovsa se podílí na správném trávení.
Neobsahuje lepek, laktózu ani kasein.

Dávkování

Rozmíchejte 25g směsi (2 vrchovaté polévkové lžíce) v malém množství teplé vody na kašičku a doplňte do 250ml. Na přípravu studeného nápoje použijte mixér nebo šejkr.

Složení

Sojový proteinový izolát 34%, glukozový sirup, částečně hydrogenovaný rostlinný tuk, inulin 10%, ovesná mouka jemně mletá a zpracovaná v páře, vitamínový premix, stabilizátor: fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, emulgátor: estery mastných kyselin, protispékavá látka: oxid křemičitý.
Údaje o firmě www.topnatur.cz

Příbalový léták