Silymarin AL 50—100 tablet

Humánní léčivý přípravek

Jako podpůrná léčba chronických zánětlivých jaterních onemocnění, jaterní cirhózy a toxického poškození jater. Léčba neslouží k předcházení jaterního poškození. Pacienti se žloutenkou by měli navštívit lékaře. Není vhodný pro léčbu akutních otrav. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4024773022911 | Zbozi: 18101828

Popis produktu

Jako podpůmá léčba chronických zánětlivých jaterních onemocnění, jaterní cirhózy a toxického poškození jater. Léčba neslouží k předcházení jaterního poškození. Pacienti se žloutenkou by měli navštívit lékaře. Není vhodný pro léčbu akutních otrav. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Cardui mariae fructus extractum siccum

Užití

Silymarin AL 50 se používá jako podpůrná léčba chronických zánětlivých jaterních onemocnění, jaterní cirhózy (závažné jaterní onemocnění charakterizované zmnožením vaziva a uzlovitou přestavbou jaterní tkáně) a toxického poškození jater.
Nezabrání poškození jater.
Léčba silymarinem neslouží k předcházení příčin jaterního poškození (jako např. alkoholem). Pacienti se žloutenkou (od světle po tmavě žluté zabarvení kůže a se žlutým zabarvením bělma očí) by měli navštívit lékaře. Tento léčivý přípravek není vhodný pro léčbu akutních otrav.

Příbalový léták