Sebamed Opalovací mléko OF30—150 ml

Sebamed Opalovací mléko OF 30. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB a mikropigmenty působící proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Vitamíny E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2527852 | Zbozi: 18141104

Popis produktu

Sebamed Opalovací mléko OF 30. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB a mikropigmenty působící proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření.
Vitamíny E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk.

Užití

Zvláčňující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci, a tak brání vysušení pokožky.
Neobsahuje olej a neucpává póry — nekomedogenní. Snadno se nanáší bez pocitu mastnoty, nezanechává bílé stopy. Vodě a písku odolný až po dobu 6 hodin.

Dávkování

Jemně, rovnoměrně a důkladně naneste 20 min před pobytem na slunci. Pro zajištění maximální ochrany aplikujte pravidelně, zejména po plavání, pocení nebo otření ručníkem. Zamezte kontaktu s očima. Po slunění ošetřete pokožku Sebamed balzámem po opalování s pH 5,5.

Prevence

Vyhýbejte se pobytu na slunci mezi 11-15 hodinou, kdy jsou sluneční paprsky nejsilnější.
To platí zejména pro pokožku kojenců a malých dětí do tří let. Je proto velmi důležité, aby dítě mělo jako ochranu před sluncem i klobouček a lehký letní oděv dle okolností (např. tričko a šortky při hraní si na písku nebo plavky do vody).

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Zamezte kontaktu s oděvem, může zanechat skvrny.

Fakta

Dermatologicky a klinicky testováno. Pro všechny typy pleti. Neobsahuje olej, alkohol, barviva, parabel, parafin, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamidleti. Vhodné pro děti
Údaje o firmě
Wwww.markdistri.cz infoAmarkdistri.cz www.sebamed.com

Příbalový léták