Sebamed Opalovací krém OF 50—75 ml

Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB a mikropigmenty působící proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Krém je vodě a písku odolný, neobsahuje olej a snadno se roztírá.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4103040899088 | Zbozi: 18126090

Popis produktu

Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB a mikropigmenty působící proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Krém je vodě a písku odolný, neobsahuje olej a snadno se roztírá.

Užití

+ Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB a mikropigmenty působící proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. + Vitamíny E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk + Zvláčňující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci, a tak brání vysušení pokožky + Neobsahuje olej a neucpává póry — nekomedogenní + Snadno se nanáší bez pocitu mastnoty, nezanechává bílé stopy + Vodě a písku odolný + Neobsahuje alkohol, barviva, parabel, parafin, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamid + Vhodné pro děti

Dávkování

Použití: Jemně, rovnoměmě a důkladně naneste 20 min před pobytem na slunci.
Obzvláště pro zajištění maximální ochrany aplikaci pravidelně opakujte, zejména po plavání nebo otření ručníkem. Po slunění ošetřete pokožku mlékem po opalování.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Upozornění:
Nezůstávejte na slunci příliš dlouho. | když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Ani prostředky proti slunci s vysokou mírou ochrany totiž neposkytují 100% účinnost. Vyhýbejte se pobytu na slunci mezi 11-15 hodinou. S ohledem na prokázaná vážná rizika z nadměrného působení slunečních paprsků by pokožka neměla být vystavována přímému slunci. To platí zejména pro pokožku kojenců a malých dětí do tří let. Je proto velmi důležité, aby dítě mělo jako ochranu před sluncem i klobouček a lehký letní oděv dle okolností (např. tričko a šortky při hraní si na písku nebo plavky do vody). Pro děti se doporučuje OF s hodnotou větší než 25. Aplikujte na pokožku v dostatečném množství.

Poznámka

POZOR: Menší dávkou přípravku se účinnost ochrany před sluncem snižuje. Evropská komise doporučuje dávkování 2 mg na 1 cm2 povrchu těla, to zhruba odpovídá množství 5 čajových lžiček pro průměrnou dospělou osobu. Zamezte kontaktu s očima. Zamezte kontaktu s oděvem, může zanechat skvrny.
Údaje o firmě www.markdistri.cz,infoamarkdistri.cz,www.sebamed.com

Příbalový léták