Sebamed Dětský opalovací krém OF50—75 ml

Sebamed dětský opalovací krém OF 50. Efektivní prevence proti spálení citlivé pokožky. Působí proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření.Přispívá k ochraně a regeneraci buněk. Zvlhčující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4103040898326 | Zbozi: 18121357

Popis produktu

Sebamed dětský opalovací krém OF 50. Efektivní prevence proti spálení citlivé pokožky.
Působí proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Přispívá k ochraně a regeneraci buněk. Zvlhčující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci.

Užití

Efektivní prevence spálení pokožky. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB s mikropigmenty působí proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření.
Vitaminy E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk. Zvlhčující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci a tak brání vysušení pokožky. Neobsahuje olej a neucpává póry — nekomedogenní. Snadno se nanáší bez pocitu mastnoty, nezanechává bílé stopy. Písku a vodě odolný. Neobsahuje alkoholu, barviva, paraben, parafín, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamid.

Dávkování

Použití: Jemně, rovnoměrně a důkladně naneste 20 min před pobytem na slunci. Menší dávnou přípravku se účinnost ochranypřed sluncem snižuje.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Ani prostředky proti slunci s vysokou mírou ochrany totiž neposkytují 100% účinnost. Vyhýbejte se pobytu na slunci mezi 11-15 hodinou. S ohledem na prokázaná vážná rizika z nadměrného působení slunečních paprsků by pokožka neměla být vystavována přímému slunci. To platí zejména pro pokožku kojenců a malých dětí do tří let. Je proto velmi důležité, aby dítě mělo jako ochranu před sluncem i klobouček a lehký letní oděv dle okolností (např. tričko a šortky při hraní si na písku nebo plavky do vody). Pro děti se doporučuje SPF faktor s hodnotou větší než 25. Aplikujte na pokožku v dostatečném množství.
Zamezte kontaktu s očima. Zamezte kontaktu s oděvem, může zanechat skvrny.

Poznámka

Nevyhazujte krabičku od výrobku ! Obsahuje důležité informace i z letáku.
Údaje o firmě www.markdistri.cz,infomarkdistri.cz,www.sebamed.com

Příbalový léták