Sarapis Pro muže—60 tobolek

Doplněk stravy SARAPIS Pro muže přispívá k udržení dobré kondice mužů a je vhodný pro všechny muže po 40. roce věku.

Cena vč. DPH
546 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 9005333001640 | Zbozi: 18103961

Popis produktu

Doplněk stravy SARAPIS Pro muže přispívá k udržení dobré kondice mužů a je vhodný pro všechny muže po 40. roce věku.

Užití

Použití: Sarapis pro muže obsahuje ranní a večemí kapsle o různém složení. Je vynikající kombinací vitaminů, extraktů z bylinek a stopových prvků. Hořčík, železo, vitamin C, vitaminy B2, B6, B12, niacin a kyselina pantotenová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu. Hořčík, vitamin C, vitaminy B1, B6, B12, niacin a biotin přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Vitamin B1 přispívá k normální činnosti srdce. Zelezo spolu s vitaminy B6 a B12 přispívá k normální tvorbě červených krvinek. Vitaminy A, B2, niacin a biotin dále přispívají k udržení normálního stavu sliznic a pokožky. Selen spolu s biotinem a zinkem působí na udržení dobrého stavu vlasů a nehtů. Železo, selen, vitaminy A, C, D, B2, B6, B12 a stopový prvek zinek přispívají k dobré funkci imunitního systému. Hořčík dále přispívá k normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu kostí a zubů. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorba mužských pohlavních buněk - spermií) a k normální činnosti štítné žlázy. Selen spolu s vitaminem
C a vitaminem B2 a zinkem přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, což je děj doprovázející přirozené stárnutí organismu. Vitamin A s vitaminem B2 a zinkem přispívají k udržení normálního stavu zraku. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu, důležitého pro správnou funkci krevních cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity a zinek napomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi a přispívá k dobré plodnosti a reprodukci.

Dávkování

Po snídani 1 ranní kapsli, po večeři 1 večerní kapsli celou spolknout a zapít trochou vody.

Příznaky

Co je to andropauza a jak se projevuje?
Andropauza je stavem u mužů, podobným menopauze u žen, ale není mezi lidmi tolik známým jako menopauza, přestože může přinášet podobné potíže. V tomto období, obvykle kolem 40. až 50. roku věku, dochází u mužů k úbytku mužského pohlavního hormonu testosteronu což se může projevit některými fyzickými i psychickými změnami v životě muže.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Zádné kontraindikace nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Bez vedlejších účinků. Zvýšené opatrnosti je třeba dbát v případě alergie na včelí produkty.

Fakta

Není určeno pro děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro osoby citlivé na včelí produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu a při pokojové teplotě.

Složení

bioflavonoidy (13,96%), oxid zinečnatý (6,7%), hroznový cukr (5,9%), extrakt z meduňky lékařské (5,4%), maltodextrin (5,0%), koncentrát z hrachových vláken (3,0%), niacin — nikotinamid (3,0%), extrakt z kozlíku lékařského (1,2%), kyselina pantothenová —
D-pantothenan vápenatý (1,1%), rostlinný olej (0,8%), vitamin B6 — pyridoxin-hydrochlorid (0,39%), vitamin B2 — riboflavin (0,30%), vitamin B1 — thiamin-hydrochlorid (0,29%), kyselina listová — kyselina pteroylmonoglutamová (0,02%), biotin (0,02%), vitamin B12 — kyanokobalamin (0,0004%).
Údaje o firmě
VEGALL pharma s.r.o. je česká společnost s dlouholetou tradicí, která již od roku 1998 dodává na český trh přírodní preparáty, které úspěšně pomáhají při mnoha obtížích.
Doplňky stravy z nabídky VEGALL Pharma s.r.o. se těší velké oblibě u svých uživatelů a jsou určeny jak ženám, tak i mužům. Více o společnosti na www.vegall.cz.

Příbalový léták